SONY DSC

Interamerican: Σε τροχιά ανάπτυξης το Γραφείο Κέρκυρας

Με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο υπό διαχείριση και εμπειρία 35 περίπου ετών στην Κέρκυρα, το τοπικό Γραφείο Πωλήσεων της Interamerican μπήκε σε νέα φάση ως προς την παρουσία του στην αγορά του νησιού. Κι αυτό αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, με έμφαση στις ασφαλίσεις υγείας, καθώς το τριετές σχέδιο «Genesis» της Interamerican για το Δίκτυο Πωλήσεων παρέχει επιπλέον δυνατότητες τοπικής ανάπτυξης, κυρίως μέσω νέων συνεργατών.

Photo2_Kerkira

Σήμερα το Γραφείο Κέρκυρας, με επικεφαλής τον Σπύρο Βασιλάκη, αριθμεί 15 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους και έναν unit manager, τον Μάριο Κούστα. Πέραν της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας της εταιρείας, οι συνεργάτες προσφέρουν στην τοπική κοινωνία ιδιαίτερες ασφαλιστικές καλύψεις, όπως η Άμεση Ιατρική Βοήθεια, που εξυπηρετούνται από τις εξαιρετικές υποδομές της Interamerican. Χάρη σε αυτές, εξάλλου, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές αεροδιακομιδές από το νησί προς την Αθήνα, κρίσιμες για την υγεία των ασφαλισμένων.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί η κοινωνική δραστηριότητα που αναπτύσσει το Γραφείο και οι άνθρωποί του στην Κέρκυρα. Τελευταίο δείγμα, η χορηγική στήριξη που πρόσφερε στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα δρόμου ορεινού εδάφους Corfu Mountain Trail 2016, στον οποίο συμμετείχε και ο ασφαλιστικός σύμβουλος Σπύρος Ζαρίφης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*