MDRT: Η σημασία της εκπαίδευσης στην επαγγελματική εξέλιξη

 

Τη σημασία της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στον ασφαλιστικό κλάδο ανέλυσαν οι ομιλητές του Athens MDRT Workshop, που πραγματοποιήθηκε στις 23.02.2016 στο Domotel Kastri Hotel.  Τη συνάντηση παρακολούθησαν 100 σύνεδροι που ήταν MDRT members, Aspirants και προσκεκλημένοι.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία 100 συνέδρων, άνοιξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδος του MDRT, κ. Λάμπρος Αποστολιώτης, ο οποίος τόνισε την αξία της διαχρονικής εκπαίδευσης και της μάθησης. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κύριος Μανούσος Μαροπάκης, ειδικός εκπαιδευτής και trainer με εξειδίκευση στην ασφαλιστική βιομηχανία. Με τίτλο «Γίνε ο ηγέτης του εαυτού σου», ο για μιάμιση ώρα καθήλωσε τους ακροατές, δίνοντας εξαιρετικά παραδείγματα βελτίωσης και εξέλιξης του επαγγέλματός μας.

MDRT 526

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προηγούμενοι πρόεδροι MCC Ελλάδας του MDRT:

Η κα Ελένη Γρυπάρη, με θέμα «Από ερασιτέχνης επαγγελματίας»,

Η κα Ρίτα Χριστοδουλάτου, με θέμα «Η αγορά έχει ανάγκη συμβούλων»,

Ο κος Ιωάννης Χατζάκης, με θέμα «Σύμβουλοι ή/και Πωλητές»,

Ο κος Δημοσθένης Συκοβάρης, με θέμα «Η Αξία της δέσμευσης»,

Ο κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου, με θέμα «Capital Controls vs Mind Controls».

MDRT 213

Έπειτα τον λόγο πήρε ο κος Παναγιώτης Λελεδάκης, ειδικός εκπαιδευτής και πρόεδρος του ΠΣΑΣ, ο οποίος καθήλωσε το ακροατήριο με τον πυκνό του λόγο, ενώ η ομιλία του είχε τίτλο «Innovation in Insurance Bussiness».

MDRT 111

Στη συνέχεια, ο κ. Ιωάννης Κούρος, υπερ-μαραθωνοδρόμος και εξέχουσα προσωπικότητα στο διεθνές αθλητικό στερέωμα, που αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία του αθλητισμού, καθώς είναι κάτοχος 178 ακατάρριπτων παγκοσμίων ρεκόρ.

MDRT 021

Ο κύριος Κούρος μάγεψε το κοινό με το βίντεο και τη μεστή ομιλία του, «Ξεπερνώντας τα φράγματα που θέτει ο ανθρώπινος νους», δίνοντας στους ακροατές δια του προσωπικού παραδείγματος το μεγαλείο του νου και της ψυχής. Οι παρευρισκόμενοι τον χειροκρότησαν επί μακρόν συγκινημένοι.

MDRT 296

Τελευταίος ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Καναδός κος Michael Morrow, official speaker του MDRT με πλούσια διεθνή παρουσία και εισηγήσεις σε πολυάριθμα συνέδρια.

MDRT 353

Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν «Leading Strategies for every part of your business». Παρ’ όλη τη φυσιολογική κόπωση του ακροατηρίου ο ξένος ομιλητής ενθουσίασε το ακροατήριο με το πλήθος των πρακτικών και θεωρητικών υποδειγμάτων που παρουσίασε.

MDRT 395

Την ημερίδα έκλεισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Eλλάδος του MDRT, κύριος Λάμπρος Αποστολιώτης, ο οποίος συνόψισε όλα τα κεντρικά μηνύματα των ομιλητών που προηγήθηκαν.

MDRT 514

Σημειώνεται ότι όλοι ανεξαιρέτως οι ομιλητές βραβεύτηκαν από την Επιτροπή Επικοινωνίας με αναμνηστικά γλυπτά του Έλληνα καλλιτέχνη Γιάννη Σουφατζόγλου.

Η πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται κατά το πλείστον στην βοήθεια που αμέριστα είχα από όλα τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδος :

Σοφία Ζερβουδάκη

2015-2016 Area Chair – Attiki

Κώστας Καστανάκης

2015-2016 Area Chair – Creta and Islands Greece

Λουκάς Τουρνατζής

2015-2016 Company Chair – INTERAMERICAN

Κυριάκος Καμπούρης

2015-2016 Company Chair – INTERNATIONAL LIFE

Κάρολος Μαρκουίζος

2015-2016 Company Chair – METLIFE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*