DAS Hellas: Περιοδεία της διοίκησης σε Αν. Μακεδονία & Θράκη για τη στήριξη συνεργατών

 

Συναντήσεις με  συνεργάτες της D.A.S. Hellas στην  Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποίησαν  η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κα Νάντια Σταυρογιάννη, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γεώργιος Τάσσης και ο Διευθυντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, κ. Αναστάσιος Αρβανιτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

Στόχος των συναντήσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα είναι η ενημέρωση και στήριξη των συνεργατών για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών  της εταιρείας και την ένταξη της Νομικής Προστασίας σε μεγαλύτερο βαθμό στην καθημερινή τους επαγγελματική  δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Σταυρογιάννη, κατά τις συναντήσεις της ανέφερε στους παρευρισκόμενους ότι  η Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas μπορεί να συνδυαστεί με πλειάδα ασφαλιστικών συμβολαίων και να συντείνει στην ολοκλήρωση, τόσο των παρεχόμενων ασφαλιστικών υπηρεσιών, όσο και στο τελικό ασφαλιστικό προϊόν  που λαμβάνουν οι πολίτες.

Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί, σύμφωνα με τον κ. Τάσση, διότι  η D.A.S. Hellas διαθέτει μεγάλη σειρά προγραμμάτων Νομικής Προστασίας τα οποία είναι αναγκαία και μπορούν να πλαισιώσουν εύκολα, και  με προσιτό κόστος  την ασφαλιστική κάλυψη κάθε επιχειρηματία και κάθε πολίτη.

Να σημειωθεί ότι η κ. Σταυρογιάννη και ο κ. Τάσσης συνομίλησαν με συνεργάτες στις Σέρρες, στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στην  Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι και μετέφεραν στη Διοίκηση της εταιρείας ότι η Νομική Προστασία τυγχάνει θετικής αποδοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*