Φ. Μπράβος: Η επόμενη μέρα της International Life

 

Η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, όποτε αυτή αναλάβει, φαίνεται ότι θα λάβει τελικά την απόφαση για τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου Ζωής της International Life στην εταιρεία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του IW, η επίμαχη απόφαση μεταφέρεται για το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά τις προωθούμενες αλλαγές στη σύνθεσή του από τη μέτοχο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

H ισχύς της απόφασης της Τραπέζης της Ελλάδος για τον ορισμό Επιτρόπου στην International Life, εξέπνευσε προχθές, φαίνεται όμως να έχει λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, μικρή παράταση, ώστε να καταστεί δυνατή η εκτέλεση της μεταφοράς του χαρτοφυλακίου, μόλις το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής υπό νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο συνεδριάσει για το θέμα αυτό.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της International Life, Φωκίων Μπράβος, μιλώντας στο IW για την επόμενη μέρα του ομίλου, τόνισε ότι η πρακτορειακή εταιρεία θα διαθέτει στην αγορά προϊόντα ζωής και υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ η εταιρεία Γενικών Ασφαλειών θα συνεχίσει ανεμπόδιστα τη δράση της. «Σενάριο “run off” για την εταιρεία γενικών ασφαλειών δεν υφίσταται στον ορίζοντα» δήλωσε ο κ. Μπράβος στο IW, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους υποστηρίζουν ότι στις προθέσεις του είναι να μετατρέψει την ασφαλιστική σε πρακτορείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*