λουκέτο σε πληκτρολόγιο, σεμινάριο cyber risk insurance, ΕΙΑΣ

Σεμινάριο Cyber Risks Management από το ΕΙΑΣ

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και των επιχειρήσεων, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον και την αυξημένη προ τριμήνου συμμετοχή, το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί ξανά το σεμινάριο «Cyber Risks Management», με δύο από τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους στο θέμα αυτό εισηγητές.

Το σεμινάριο, διάρκειας 5 εκπαιδευτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, 16:00-20:15. Απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

Οι εξειδικευμένοι εισηγητές είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

Θεματολογία Σεμιναρίου

  • Διαδικτυακοί κίνδυνοι
  • Διαχείριση διαδικτυακών κινδύνων
  • Cyber Insurance
  • Τι είναι, τι προσφέρει, διεθνείς τάσεις
  • Η χρήση της ασφάλισης Cyber Insurance στη διαχείριση των κινδύνων

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στο αρχείο Cyber Risks Management_16.3.2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*