Δύναμις: Ανανέωση δικτύου, υψηλή κατάρτιση και επένδυση στην τεχνολογία το 2016

Σε κλίμα οικογενειακό και εορταστικό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, για 39η χρονιά, η Δύναμις Ασφαλιστική, βραβεύοντας παράλληλα τα στελέχη της που ξεχώρισαν με την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, ο πρόεδρος του ΔΣ Παύλος Γ. Καρακώστας εξήρε τις προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού και τους παρότρυνε να συνεχίσουν το έργο τους με βάση την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών – την «προστιθέμενη αξία της Δύναμις» όπως τόνισε χαρακτηριστικά, που έχει στόχο «να φέρει τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και εντεταλμένος σύμβουλος Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του παρελθόντος και έθεσε τους στόχους για το 2016: Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2015 ήταν θετικά, με τα βασικά μεγέθη και την κερδοφορία της εταιρείας να σημειώνουν αύξηση, ενώ για το 2016 έχουν τεθεί υψηλότεροι στόχοι. Προτεραιότητες της εταιρείας για το νέο έτος αποτελούν η προσέγγιση νέων δικτύων συνεργατών, η περαιτέρω στελέχωση με νέο ανθρώπινο δυναμικό, υψηλού επιπέδου κατάρτισης, και η συνεχής επένδυση στο καινοτόμο μηχανογραφικό σύστημα DYNAMIS NAVINS WEB, που ετέθη σε λειτουργία μέσα στο 2015 με απόλυτη επιτυχία. Επιτυχώς, τέλος, ολοκληρώθηκε η εναρμόνιση της εταιρείας με την οδηγία Solvency II, εισάγοντας επισήμως τη Δύναμις Ασφαλιστική στη νέα εποχή, όπου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με γεύμα σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*