Στελέχη και συνεργάτες από την ΑΧΑ και το Ε.Ι.Α.Σ. στη διάρκεια της πρώτης εκπαίδευσης (

Στρατηγική συνεργασία ΑΧΑ- ΕΙΑΣ στην εκπαίδευση

Σημαντική στρατηγική συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), που αφορά στην εκπόνηση σεμιναρίων στο πλαίσιο της υποχρεωτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

 

Σκοπός της συνεργασίας αυτής  είναι η παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους συνεργάτες των Δικτύων Διανομής της AXA Ασφαλιστικής, στο πεδίο της υλοποίησης των προγραμμάτων επανεκπαίδευσης, προκειμένου κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να συγκεντρώνει συνολικά τουλάχιστον 75 ώρες πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους τρεις τομείς εντός των πέντε ετών 2015-2019.

 

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τα εγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια του Ε.Ι.Α.Σ. και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τα διαγωνίσματα κατανόησης, πρόκειται να λάβουν “Βεβαιώσεις περαίωσης“, εγκεκριμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος, με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση του πλαισίου επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης.

 

οι κ.κ. Βασίλης Αντύπας (Επικεφαλής Εκπαίδευσης Δικτύων Διανομής & Γραμματέων Γραφείων Πωλήσεων), Ernesto Di Giorgio (Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (Γενικός Διευθυντής Ε.Ι.Α.Σ.), Διονύσης Μουστακόπουλος (Τμήμα Εκπαίδευσης Δικτύων Διανομής)

οι κ.κ. Βασίλης Αντύπας (Επικεφαλής Εκπαίδευσης Δικτύων Διανομής & Γραμματέων Γραφείων Πωλήσεων), Ernesto Di Giorgio (Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (Γενικός Διευθυντής Ε.Ι.Α.Σ.), Διονύσης Μουστακόπουλος (Τμήμα Εκπαίδευσης Δικτύων Διανομής)

«Η ανάπτυξη, εκπαίδευση και βελτίωση των συνεργατών μας αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με το Ε.Ι.Α.Σ., τον θεσμικό εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς, έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι η στρατηγική μας προτεραιότητα θα υλοποιηθεί ουσιαστικά με τη δημιουργία καταρτισμένων συνεργατών ικανών να πρωταγωνιστήσουν στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, τόσο από πλευράς νομοθετικού πλαισίου, όσο και από πλευράς απαιτήσεων των καταναλωτών» ανέφερε ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ, κ. Νίκος Σακελλαρίου.

 

Εκ μέρους του Ε.Ι.Α.Σ. ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την ΑΧΑ. «Το ΕΙΑΣ, διαθέτοντας συσσωρευμένη πολυετή τεχνογνωσία στο ασφαλιστικό εκπαιδευτικό αντικείμενο και έχοντας ως βασικό σκοπό του την υποστήριξη και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών σχεδιασμών των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προετοιμάζει μια νέα γενιά στελεχών, δυναμικών, άρτια καταρτισμένων, με ήθος και επαγγελματική επάρκεια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*