ΕΙΑΣ, απόφοιτος, μαυροπίνακας, πιστοποίηση

ΕΙΑΣ: Eγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια επανεκπαίδευσης διαμεσολαβητών

Εγκρίθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης της Τράπεζας της Ελλάδος τα δύο 8ωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, για τον Τομέα Β΄ «Θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς» και τον Τομέα Γ΄ «Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων».

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από το ΕΙΑΣ από τις αρχές Δεκεμβρίου 2015, με φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων στη τάξη. Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τα εγκεκριμένα σεμινάρια και θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα tests κατανόησης θα χορηγηθούν από το ΕΙΑΣ «Βεβαιώσεις Περαίωσης», εγκεκριμένες από  την Τράπεζα της Ελλάδος, οι οποίες είναι αναγκαίες για την επανεγγραφή τους στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές, πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων), αλλά και σε υπαλλήλους γραφείων διαμεσολάβησης και πιστωτικών ιδρυμάτων.

Η μέθοδος διδασκαλίας βασίζεται σε ένα κατάλληλα δομημένο πρόγραμμα εισηγήσεων με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων παρουσιάσεων και σύγχρονων εποπτικών μέσων και τεχνικών, με ασκήσεις, μελέτη περιπτώσεων κ.ά., που θα συμβάλουν θετικά αφενός στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης από τους συμμετέχοντες και αφετέρου στο να καταστήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία πιο ευχάριστη και κατανοητή. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν ειδικές εκπαιδευτικές σημειώσεις του ΕΙΑΣ.

Τα σεμινάρια

Ι. Σεμινάριο επανεκπαίδευσης & επαναπιστοποίησης γνώσεων για τον Τομέα Β΄ «Θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς»

Θεματικοί άξονες: Ασφαλιστική σύμβαση, κλάδος αστικής ευθύνης αυτοκινήτων, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ημερομηνίες: Το πρώτο σεμινάριο του 2016 θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 2 Μαρτίου, 16:00-20:00, & Πέμπτη 3 Μαρτίου, 16:00-20:00.

ΙΙ. Σεμινάριο επανεκπαίδευσης & επαναπιστοποίησης γνώσεων για τον Τομέα Γ΄ «Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων»

Θεματικοί άξονες: Τεχνικές πωλήσεων αναβάθμισης του ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, προ-και ενδο-συμβατικά με τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του, αναγνώριση του προφίλ του πελάτη και αξιολόγηση των καταναλωτικών του αγαθών, μέθοδοι και τεχνικές πωλήσεων.

Ημερομηνίες: Το πρώτο σεμινάριο του 2016 θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 9 Μαρτίου, 16:00-20:00, & Πέμπτη 10 Μαρτίου, 16:00-20:00.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του ΕΙΑΣ στην Αθήνα (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος). Το κόστος κάθε σεμιναρίου ανέρχεται σε 70 ευρώ, ενώ θα ισχύσει έκπτωση 30% για ειδικές κατηγορίες συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής στο αρχείο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ_Β & Γ_Φεβρουάριος 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*