Στην υπογραφή του συμβολαίου παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΕΦΤΤ οι Μ. Αγγελάκης, πρόεδρος, Σ. Αναγνωστόπουλος, αντιπρόεδρος και Ειρ. Τσαλαπάτη, γεν. γραμματέας, ενώ από την INTERAMERICAN οι Γ. Πλωμαρίτης, διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων & Corporate Business, Η. Μάλλιος, διευθυντής Πωλήσεων Tied Agency, Ε. Τσιμπλιάρης, Αcc. manager Ομαδικών Ασφαλίσεων και από το Γραφείο Πωλήσεων Πειραιά, που διαμεσολάβησε για την ασφάλιση, οι Ε. Τερζάκης, συντονιστής και Σ. Μπαγιάτης, ασφαλιστικός σύμβουλος της εταιρείας.

Interamerican: Ασφάλιση υγείας για τους Φίλους του ΤΤ

Στο πλαίσιο της προσέγγισης ασφαλιστικών αναγκών που έχουν ομάδες ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά και αναφορές, η Interamerican σχεδίασε ένα συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης ειδικά για τα μέλη της Ένωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΕΦΤΤ). Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες των μελών και λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς την κοινωνική ασφάλιση, ειδικότερα στον τομέα της υγείας.

Με τη συνεργασία της ΕΦΤΤ, η εταιρεία διαμόρφωσε ένα σύνολο καλύψεων για νοσοκομειακή περίθαλψη σε ιδιωτικά και κρατικά νοσηλευτήρια, ενώ περιλαμβάνεται και εξωνοσοκομειακή φροντίδα με πρόβλεψη κάλυψης ιατρικών επισκέψεων, φαρμακοθεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων. Με το ομαδικό πρόγραμμα, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη της ΕΦΤΤ να έχουν πρόσβαση σε παροχές υγείας υψηλής ποιότητας μέσω του πανελλαδικού δικτύου υγείας της Interamerican, σε προνομιακή τιμή.

Το συμβόλαιο μεταξύ της εταιρείας και της Ένωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπεγράφη πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της Interamerican. Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρουσίασε κατά το 2015 αυξημένη δραστηριότητα στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, προσθέτοντας αρκετές επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*