2. Ο Γ. Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, με τον επικεφαλής του γραφείου Πειραιά Ε. Τερζάκη

Interamerican: Εγκαίνια για το γραφείο πωλήσεων Πειραιά

Επεκτείνοντας σταθερά το δίκτυό της, η Interamerican εγκαινίασε το νέο της γραφείο πωλήσεων στον Πειραιά, το οποίο και σηματοδοτεί τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάπτυξη των εργασιών της στην πόλη.

«Μεγάλο αστικό κέντρο απόλυτης προτεραιότητας για τον σχεδιασμό της εμπορικής δραστηριότητας της Interamerican» χαρακτήρισε τον Πειραιά ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, τονίζοντας ότι η τοπική αγορά και η τοπική κοινωνία χρειάζονται ασφάλιση με φερεγγυότητα, ποιοτική και για κάθε ανάγκη, με πελατοκεντρική φιλοσοφία και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. «Ο Πειραιάς χρειάζεται την Interamerican», υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος.

INKAN_EgkainiaGrafeiouPeiraias3

Ε. Τερζάκης, Γ. Κώτσαλος, Ι. Μαρωνίτης, Γ. Καντώρος, και Η. Μάλλιος

Το γραφείο Πειραιά, με συντονιστή τον κ. Βαγγέλη Τερζάκη, αριθμεί 31 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς Συμβούλους και έναν unit manager. Χαρακτηρίζεται δε από την προσέλκυση νέων συνεργατών αλλά και τις πολύ καλές επιδόσεις σε νέες εργασίες, ιδιαίτερα σε ασφαλίσεις υγείας, ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Στην κατάρτιση, στις φιλοδοξίες και στις ικανότητες των στελεχών πωλήσεων του γραφείου Πειραιά εστιάστηκε ο κ. Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών, ο οποίος στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου agency επισήμανε τα πολύτιμα εφόδια που παρέχει η εταιρεία στους συνεργάτες της -συνεχή εκπαίδευση, τεχνολογία αιχμής και καινοτομία στην εργαλειοθήκη του ασφαλιστή, μαζί με τα πλέον ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα συστήματα και προγράμματα ασφάλισης-, πέραν των δεδομένων κινήτρων επιβράβευσης και ανταμοιβής που προβλέπονται.

Ο κ. Ηλίας Μάλλιος, διευθυντής πωλήσεων, υπό την ιδιότητα του υπεύθυνου για το δίκτυο agency, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες επαγγελματικές ικανότητες του νέου συντονιστή κ. Τερζάκη, ενώ ο επικεφαλής του Γραφείου Πειραιά δεσμεύτηκε για πολλή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, εκτός των διοικητικών στελεχών και συνεργατών του Δικτύου Agency και του πειραϊκού Δικτύου Υγείας της εταιρείας, καθώς και φίλων και πελατών του Γραφείου Πειραιά, ο αντιδήμαρχος Α. Αργουδέλης, η πρόεδρος της Επιτροπής Προληπτικής του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Α. Σεληνίδου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Ν. Πλατανησιώτης, ο διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Μ. Γιάγκας και άλλα πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας και της αγοράς.

Στιγμιότυπο έξω από το Γραφείο Πωλήσεων

Στιγμιότυπο έξω από το Γραφείο Πωλήσεων

Ανακοινώθηκε επίσης η πρωτοβουλία της Interamerican να συνδράμει ως «εταιρεία της κοινωνίας, με ευρύτερη συναίσθηση της ευθύνης της», όπως τόνισε ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας Γιάννης Ρούντος, το έργο της UNESCO Πειραιά & Νήσων στις κοινωνικές δομές που έχει αναπτύξει για τους απόρους και τους αστέγους των εν λόγω περιοχών.

Μάλιστα ο κ. Γιάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος της UNESCO Πειραιά & Νήσων και αντιπρόεδρος του οργανισμού διεθνώς, δίνοντας επίσης το παρών στα εγκαίνια, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την υποστήριξη της Interamerican στην προσπάθεια της UNESCO για αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*