ERGO: Δυνατή και το 2015 δίνει έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και στην τεχνολογία

[starbox]

Αλώβητη και μάλιστα ενισχυμένη  άφησε το δύσκολο 2015 , την Ergo  Ασφαλιστική  καθώς η εταιρεία κατάφερε να παρουσιάσει ακόμη μία   σταθερή εικόνα όταν η ασφαλιστική αγορά κατέγραψε σημαντικές απώλειες  λόγω των capital controls , της τραπεζικής αργίας  και του τιμολογιακού ανταγωνισμού. To 2015  έκλεισε για την ERGO με αύξηση της παραγωγής 2%.

Η Ergo επιβράβευσε την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα το δίκτυο και τους συνεργάτες της στην Νότια Ελλάδα δίνοντας έμφαση κυρίως στην προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού να ξεπεράσει τις δυσκολίες του 2015 και μάλιστα το επιβράβευσε διατηρώντας και αυξάνοντας τα «bonus  διατήρησης» και τα «bonus αύξησης» χαρτοφυλακίου, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό στους συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρείας .  Το κλειδί για το 2016 όπως δήλωσε ο CEO  της Ergo Hellas Θεόδωρος Κοκκάλας θα είναι η  «digitalization» , δηλαδή η ψηφιοποίηση των εργασιών. «Αυτή τη λέξη θα πρέπει να τη θυμόσαστε από εδώ και πέρα» τόνισε ο κ. Κοκκάλας. Η Ergo έχει αναβαθμίσει ολόκληρη την τεχνολογική της υποδομή  προσφέροντας υπηρεσίες και  διευκολύνοντας  τόσο το ανθρώπινο δίκτυο όσο και τους πελάτες.

Τις βραβεύσεις των συνεργατών   πραγματοποίησαν εκτός από τον κ. Κοκκάλα ,ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης ο οποίος  συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας.  Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών και δικτύου στη Κωνσταντινούπολη στο οποίο μάλιστα ο κ. Κοκκάλας θα τους ξεναγήσει προσωπικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*