Atradius Insights: ένα έξυπνο εργαλείο διαχείρισης του πελατολογίου

 

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον η εύκολη και άμεση πρόσβαση στην πιο ενημερωμένη πληροφόρηση είναι άκρως απαραίτητη.

Η συμμετοχή στην επιχειρηματικότητα των πελατών είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς που κάνουμε στην Atradius. Το Atradius Insights σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτό το λόγο. Είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο ανάλυσης δεδομένων που το δημιουργήσαμε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας. Είναι σχεδιασμένο για να τους βοηθάει να εντοπίζουν εύκολα τους κινδύνους, να παρακολουθούν την απόδοση του πελατολογίου τους καθώς και να ανακαλύπτουν νέες ευκαιρίες. Μέσω ενός dashboard προσφέρει συγκεντρωτική εικόνα του πελατολογίου, έχει drill-down options με άκρως λεπτομερή στοιχεία, πολλές δυνατότητες φιλτραρίσματος καθώς και παρουσίασης των επιλεγμένων στοιχείων.

 

Πρωτοπόρο στο χώρο της ασφάλειας πιστώσεων, δίνει νέα προοπτική στον πιστωτικό έλεγχο.

 

Σας διευκολύνει:

 

  • Στη λεπτομερή απεικόνιση της πιο πρόσφατης πληροφορίας με μόνο 3 απλές κινήσεις
  • Στην καθημερινή παρακολούθηση όλων των πρόσφατων εξελίξεων στο πελατολόγιό σας
  • Να προβλέψετε ευκολότερα τις αλλαγές στην ασφαλιστική κάλυψη
  • Μέσω της απεικόνισης του  παγκόσμιου χάρτη να έχετε σαφή εικόνα της πιστοληπτικής ικανότητας των οφειλετών σας ανά χώρα ούτως ώστε να εντοπίζετε πού παρουσιάζονται ευκαιρίες καθώς και να ανιχνεύετε τις περιοχές με το μεγαλύτερο κίνδυνο
  • Να σημειώσετε τις περιοχές που χρήζουν περαιτέρω παρακολούθησης ή να φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο

 

Το Atradius Insights έχει έρθει για να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη. Δυνητικά είναι προσβάσιμο σε όλους τους πελάτες της Atradius μέσω του ηλεκτρονικού συστήματός μας, έτσι μπορούν να κάνουν χρήση του Atradius Insights οποιαδήποτε ώρα από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*