Εντεταλμένη Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια της Allianz Ελλάδος κ. Φιλίππα Μιχάλη

Allianz Ελλάδος: «Απαντάμε στις προκλήσεις της αγοράς. Θέτουμε δυναμικούς στόχους»

Για μία ακόμη χρονιά, πιστή στο θεσμό της επιβράβευσης των Συνεργατών της, η Allianz Ελλάδος, βράβευσε τους Πράκτορες και Μεσίτες που παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση. Στην ομιλία της, η Εντεταλμένη Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια της Allianz Ελλάδος κ. Φιλίππα Μιχάλη παρουσίασε τη σταθερά ανοδική πορεία της Εταιρείας και τους στρατηγικούς της στόχους, δίνοντας έμφαση στη σπουδαιότητα της συμβολής των Συνεργατών της «Με τις δικές σας αξιέπαινες προσπάθειες και με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο΄Ομιλος Allianz στο πρόσωπό μας, καταφέρνουμε, σταθερά και σταδιακά, να αυξάνουμε το μερίδιο αγοράς μας σε πείσμα των καιρών. Αξιοποιούμε την κληρονομιά μας, στηριζόμαστε σε στέρεες βάσεις και με γνώμονα τους υψηλούς μας στόχους, χαράζουμε ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον».

Mr_Vertopoulos

Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου & Τεχνικός Σύμβουλος Γενικών Ασφαλίσεων της Allianz Ελλάδος

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι θετικές επιδόσεις της Εταιρείας οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Φ. Μιχάλη «αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένη τη δυσμενή συγκυρία τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τον κλάδο. Αυτή ακριβώς η συγκυρία είναι που φέρνει την Allianz αντιμέτωπη με νέες επιχειρηματικές προκλήσεις για το μέλλον. Ακεραιότητα, Ικανότητα, Ανθεκτικότητα είναι τα θεμέλια στα οποία χτίζουμε το μέλλον μας. Η Allianz Ελλάδος θέτει φιλόδοξους στόχους με επίκεντρο την προσφορά υπηρεσιών άριστης ποιότητας, την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, τη βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων, την ενσωμάτωση της καινοτομίας σε κάθε δραστηριότητα, την ανεύρεση νέων πηγών κερδοφόρου ανάπτυξης και την ενίσχυση της αξιοκρατικής της κουλτούρας».

Mr_Akrivopoulos

Κωνσταντίνος Ακριβόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης Allianz Ελλάδος

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου & Τεχνικός Σύμβουλος Γενικών Ασφαλίσεων της Allianz Ελλάδος. Το κοινό της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή 125 ετών, από την ίδρυση του Ομίλου Allianz το 1890, έως σήμερα. Με σταθμούς τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία του Ομίλου, συνυφασμένη με τα πιο σπουδαία γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας, ο κ. Κ. Βερτόπουλος παρουσίασε την εξέλιξη της Allianz, φτάνοντας στους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο των 125 χρόνων παρουσίας της. Ξεκινώντας από την ίδρυσή της, η Allianz πορεύτηκε μέσα από τις καταστροφικές συνέπειες των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και τις οικονομικές αστάθειες του παρελθόντος και κατάφερε να ανοικοδομηθεί, να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί στον Διεθνή πάροχο οικονομικών υπηρεσιών του σήμερα, διαγράφοντας περισσότερο από έναν αιώνα ιστορίας παγκοσμίως.

Καινοτόμες προϊόντικές λύσεις και υπηρεσίες

Mrs_Stathourou1

Θεοδώρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων και Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Allianz Ελλάδος

Τις νέες λύσεις της Εταιρείας για Πελάτες και Συνεργάτες παρουσίασε στο κοινό η κ. Θεοδώρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων και Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Allianz Ελλάδος. Όπως η ίδια δήλωσε σχετικά «Μεγαλύτερη μας επένδυση το ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων που οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο μας, προσφέροντας ορθές συμβουλές και ευέλικτες προϊόντικές λύσεις σε μια δύσκολη συγκυριακά εποχή». Τα νέα σύγχρονα προϊόντα της Allianz “Med24” και “My Travel”, προσφέρουν μέσα από ευέλικτα προγράμματα στους καταναλωτές, ασφάλιση Ιατρικής Βοήθειας με Ιατρικές και Διαγνωστικές παροχές υγείας και ολοκληρωμένη Ταξιδιωτική Ασφάλιση αντίστοιχα.

aithousa_plano

 

Εφαρμόζοντας την ψηφιακή της στρατηγική, η Allianz Ελλάδος αξιοποιεί τις δυνατότητες που της προσφέρει η νέα τεχνολογία και υλοποιεί έργα που προσδίδουν επιπλέον αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών της και διευκολύνουν την καθημερινότητα των Συνεργατών της με σύγχρονα υποστηρικτικά εργαλεία. Σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση αυτή, είναι ο πρόσφατος επανασχεδιασμός του νέου εταιρικού Website www.allianz.gr και η δημιουργία του “My Allianz”, της φιλικής και λειτουργικής ψηφιακής πλατφόρμας για τους ασφαλισμένους του κλάδου αυτοκινήτου. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα “Allianz on the Go” η οποία προσφέρει στο Συνεργάτη, πρόσβαση στην τιμολόγηση και άλλα χρήσιμα για την καθημερινότητα ενός επαγγελματία εργαλεία.

 

Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν φυσικά οι Συνεργάτες του Δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της Allianz Ελλάδος οι οποίοι βραβεύθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν τη χρονιά που μας πέρασε καθώς και για τη συμβολή τους στην επίτευξη των υψηλών στόχων πωλήσεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Allianz Ελλάδος για πάνω από 20 χρόνια, εξασφαλίζοντας τη δυναμική παρουσία της Εταιρείας στην κυπριακή αγορά.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πέρα από το να ενημερωθούν για τα έργα που υλοποιήθηκαν μέσα στο 2015 καθώς και τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρείας για το μέλλον, είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους κορυφαίους Πράκτορες και Μεσίτες για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Κλείνοντας, η κ. Θ. Σταθούρου απευθύνθηκε στους Συνεργάτες της Εταιρείας «H Allianz, με ιστορία 125 ετών, αποτελεί αναμφισβήτητα μια σταθερή διαχρονική αξία, καταφέρνοντας, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αντιξοότητες, να περνά -καθημερινά- επιτυχώς «εξετάσεις» και να κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της. Στοχεύουμε στη δυναμική ανάπτυξη και την ενίσχυση της θέσης μας, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, παραμένοντας σταθεροί στις αξίες μας: Υπευθυνότητα, Φροντίδα, Συνεργασία και Άριστη Επίδοση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*