Β. Παπαπαύλου – SOUTHEASTERN: «Που διαφέρουμε από τους άλλους; Δένουμε τον πελάτη!»

Τα σημεία «κλειδιά» της νέας ασφάλισης Υγείας SOUTHEASTERN FlexibleHealth έδωσαν στη δημοσιότητα οι συντελεστές του προγράμματος σε Αθήνα και Λονδίνο.
Στην παρουσίαση του προγράμματος στο δίκτυο συνεργατών Ζωής & Υγείας της SOUTHEASTERN ο κ. Βασίλειος Παπαπαύλου, Επικεφαλής Σύμβουλος, τονίζει την μοναδικότητα του προγράμματος και την καινούργια κατεύθυνση που δίνει στις ασφαλίσεις υγείας, σήμερα και στο μέλλον.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, ο νέος τρόπος ασφάλισης «δένει» τον πελάτη χάρη στην έξυπνη τιμολόγηση. «Ο πελάτης μας λέει πόσα έχει να διαθέσει και εμείς προσαρμόζουμε το πρόγραμμα ασφάλισης  ώστε να του δώσουμε αυτό που ακριβώς θέλει. Φτάνουμε σχεδόν τα 1.000.000 διαφορετικά πακέτα ασφάλισης, με 1.000.000 διαφορετικές τιμολογήσεις. Δύσκολα θα φύγει από το γραφείο του ασφαλιστή!».

Παράλληλα προχωρά σε λεπτομερή αναφορά των τεχνικών σημείων του προγράμματος, ως ο πλέον Ειδήμων στις ασφαλίσεις προσώπων μετρώντας πάνω από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας σε διοικητικές διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών και ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών στον κλάδο Ζωής & Υγείας.

H δεύτερη γενιά της SOUTHEASTERN αναλαμβάνει να παρουσιάσει το νέο όραμα της εταιρίας, την στρατηγική της πλεύση και την διαφοροποίηση της στην ασφαλιστική αρένα.  Ο κ. Άκης Παπαπαύλου, ως επικεφαλής της συμφωνίας με το Λονδίνο και διευθύνων του νέου προγράμματος υγείας της εταιρίας, αναφέρεται στην 5ετή περίοδο διαπραγματεύσεων και σχεδιασμού που έφερε τους  Lloyd’s of London να εμπιστευτούν την SOUTHEASTERN και την ομάδα της και να εισχώρησαν για πρώτη φορά στα 327 χρόνια λειτουργίας τους στην δευτεροβάθμια ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα.

Ο κ. Φαίδων Παπαπαύλου, ως επικεφαλής των εργασιών στην Ελλάδα, επικεντρώνεται στην νεωτεριστική μορφή του προγράμματος, τις σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επεκτατικής πολιτικής της εταιρίας και στην στρατηγική της εταιρίας τα επόμενα χρόνια με στόχο την δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας και την κληροδότησή του προγράμματος στις επόμενες γενεές. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «η SOUTHEASTERN δεν μετράει 4 μήνες επιτυχούς πορείας στον κλάδο υγείας, αλλά 40 χρόνια και 4 μήνες. Στόχος μας είναι να μετρήσει τουλάχιστον άλλα 40 χρόνια».

Έντονη είναι η αναφορά στα αυστηρά κριτήρια επιλογής των συνεργατών της εταιρίας και στον καθοριστικό ρόλο του δικτύου στην επιτυχία του προγράμματος.

Συντελεστές του προγράμματος από Ελλάδα και Λονδίνο, μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους που συνεργάζονται με τους καλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές Ζωής & Υγείας στην αγορά, ενώ στέλνουν ανοιχτή πρόσκληση σε κορυφαίους Έλληνες ασφαλιστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια τoυ SOUTHEASTERN FlexibleHealth

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*