Η EUROINS στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ

Με ιδιαίτερη χαρά η ασφαλιστική εταιρία EUROINS ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας της με την ομάδα βόλει της ΑΕΚ στα πλαίσια του ετήσιου χορηγικού της προγράμματος. Το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας στο μανίκι και στο στήθος.

 

Η ομάδα βόλει της ΑΕΚ αγωνίζεται στην Α2 με στόχο να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Στην προσπάθεια, λοιπόν, της επιστροφής της έχει σύμμαχο την EUROINS Ασφαλιστική η οποία στηρίζει τον σύλλογο σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του ως χορηγός της φανέλας του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας:

 

«Στο πλαίσιο του ετήσιου χορηγικού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η EUROINS αποφάσισε την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ως χορηγός φανέλας».

 

Η  EUROINS, μέλος του Βουλγάρικου Ομίλου EUROHOLD, ενός από τους μεγαλύτερους Χρηματοοικονομικούς Ομίλους στην Ευρώπη, εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την GLOBAL INSURANCE GROUP. Η εταιρεία έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τον συνδυασμό του υψηλού και ποιοτικού επιπέδου των υπηρεσιών της με την αξιοπιστία, την συνέπεια, την αξιοπρέπεια και την απόλυτη διαφάνεια να αποτελούν σημαντικούς πυλώνες των ηθικών της αξιών μεταδίδοντας τες στον χώρο που λειτουργεί και δρα.

 

“Η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που έχουν  διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στην ιστορία του αθλήματος. Η αποστολή της ομάδας είναι να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο κάτι που συνάδει απόλυτα με την νοοτροπία της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS που δεν είναι άλλη από την εδραίωση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά έχοντας ως στόχο να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα” επεσήμανε ο Πρόεδρος της GLOBAL INSURANCE GROUP, κ. Κων/νος Μάκαρης καλωσορίζοντας την ομάδα της ΑΕΚ στο ετήσιο εταιρικό χορηγικό πρόγραμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*