Άμεσα λύση επιζητούν οι ζημιωθέντες της Ασπίς

Κινήσεις προκειμένου να επιτύχει την ένταξη του συνόλου των δικαιούχων αποζημιώσεων στη λίστα της Τραπέζης της Ελλάδος σχεδιάζει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων μετά την εξέλιξη που είχε το θέμα με τους πρώην ασφαλισμένους. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν «βλέπει» τόσο προς τους πολιτικούς όσο και προς τη δικαιοσύνη.

Στόχος της προσφυγής στη δικαιοσύνη είναι οι ζημιωθέντες να ζητήσουν ανακοπή της διαδικασίας ώστε αυτή να ισχύσει για το σύνολο των πρώην ασφαλισμένων, και στους πολιτικούς προκειμένου να γίνουν οι πρώτες ερωτήσεις στη Βουλή, ώστε αφενός να «ακουστεί» η θέση των ασφαλισμένων, αφετέρου να δοθούν, όπως τονίζεται, εξηγήσεις για ποιους λόγους η λίστα των δικαιούχων είναι… λειψή.

Μέχρι στιγμής αίτηση για ανακοπή της διαδικασίας εκτέλεσης των αποζημιώσεων σε πρώην ασφαλισμένους του πάλαι ποτέ ισχυρού ασφαλιστικού ομίλου Ασπίς, σχεδιάζουν να καταθέσουν στη δικαιοσύνη όσοι δεν περιελήφθησαν στη λίστα με τους δικαιούχους αποζημιώσεων που ανήρτησε προ ημερών η Τράπεζα της Ελλάδος .Πρόκειται για 220.000 από τα 260.000 συμβόλαια που ανέρχονται σε 350 με 400 εκατ. ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*