Σύλληψη αγρότη για απόπειρα ασφαλιστικής απάτης

Για απόπειρα ασφαλιστικής απάτης συνελήφθη 47χρονος αγρότης στα Χανιά Κρήτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο αγρότης φέρεται ότι είχε ψευδώς δηλώσει πως άγνωστοι έκλεψαν 18 τόνους μέλι, 100 κιλά λάδι και ξυλοκοπτικό μηχάνημα, συνολικής χρηματικής αξίας 130.000 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα και αστυνομική προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με την Ομάδας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε δηλώσει ψευδώς την κλοπή, προκειμένου να αποκομίσει παράνομο οικονομικό όφελος από εταιρία στην οποία είχε ασφαλίσει την ποσότητα του μελιού, και συνελήφθη. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και το μελισσοκομικό βιβλιάριο κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*