Ανακοίνωση της Euroins για επιστολή που γίνεται αναφορά στην εταιρεία

Το iw παραθέτει ανακοίνωση του Εμπορικού Διευθυντή της Euroins-Global Insurance Group, κ. Κ. Τσιαπάρα σχετικά με επιστολή που γίνεται αναφορά στο όνομα της εταιρείας:

Σε συνέχεια της επιστολής του κ. Γεωργίου Τσεκερίδη, σχετικώς με την στρατολόγηση και ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών στην Βόρεια Ελλάδα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ουδέποτε το Εμπορικό τμήμα και κατ’ επέκταση η εταιρεία μας, EUROINS, έχουν συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον εν λόγω κύριο.

Η EUROINS στο πλαίσιο της υγιούς ανάπτυξης της επιλογής των συνεργατών της, προτίθεται να προβεί άμεσα στην εγκατάσταση υποκαταστήματος εξυπηρέτησης συνεργατών στην Θεσσαλονίκη για την αρτιότερη και άμεση επίλυση θεμάτων του δικτύου της.

Θα πρέπει, επιτέλους, κάποιοι που θέλουν να λέγονται Διαμεσολαβητές να εφαρμόζουν τους κανόνες και τους κανονισμούς που διέπουν την κάθε εταιρεία.

Για να χρησιμοποιηθεί το όνομα της EUROINS σε οποιοδήποτε έγγραφο, θα πρέπει να υπάρχει ειδική άδεια από την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας.

Η EUROINS και η Global Insurance Group επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους για την δημοσιοποίηση και αναγραφή του ονόματος τους στη συγκεκριμένη επιστολή.

epistoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*