Στο Ευρωπαϊκό Workshop της AMICE συμμετείχε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο Ευρωπαϊκό Workshop των συνεταιριστικών ασφαλιστικών εταιριών, στην Βαρκελώνη στις 22 και 23 του Οκτωβρίου με διοργανωτή την Ένωση Συνεταιριστικών Ασφαλιστικών Εταιριών Ευρώπης (AMICE).
Εκ μέρους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παραβρέθηκε και μίλησε στο Συνέδριο η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, είναι η μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μέλος της AMICE, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Ζορμπάς είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AMICE.
Στο Workshop με θέμα «Communication in the digital age: How mutuals can deliver quality content and engage with customers and the media» συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη συνεταιριστικών ασφαλιστικών εταιριών από όλη την Ευρώπη καθώς και βετεράνοι των media οι οποίοι προσέγγισαν και φώτισαν το ζήτημα της επικοινωνίας από μία άλλη σκοπιά, εξίσου ενδιαφέρουσα.
Ειδικότερα, εξετάσθηκαν θέματα όπως ο τρόπος που οι συνεταιρισμοί θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ποιες μέθοδοι και μηνύματα μπορούν να υιοθετήσουν οι συνεταιριστικές οργανώσεις για την επικοινωνία με τους πελάτες τους, πως διαχειρίζονται επικοινωνιακά μία κρίση και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα social media για να προσεγγισθούν αποτελεσματικά ο τύπος και οι πελάτες.
Για τις συνεταιριστικές ασφαλιστικές επιχειρήσεις, η επικοινωνία με τους πελάτες αποκτά ένα ιδιαίτερο περιεχόμενο που αντανακλά τον σκοπό των συνεταιρισμών, ως βασικών μοχλών της κοινωνικής οικονομίας, ενός μοντέλου ανάπτυξης πιο συμμετοχικού και ικανού να αντέξει ακόμη και στις πιο μεγάλες οικονομικές κρίσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*