Μ. Τσιλιμπάρη: H Nobilis δίνει έμφαση στις ασφαλίσεις πιστώσεων

[starbox]

Η Nobilis Insurance Brokers αποτελεί μία μικρή μεσιτική εταιρεία με μεγάλους και ξεκάθαρους στόχους. Η  βασική μέτοχος και διευθύνουσα σύμβουλος κα Μαρία Τσιλιμπάρη έχει ως στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας μέσω της εξειδίκευσή της στις ασφαλίσεις πιστώσεων.

Με μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα της ασφαλιστικής αγοράς η κα Τσιλιμπάρη έχει θέσει ως βασικούς στόχους την ανάπτυξη μία μεσιτικής εταιρείας σε όρους κερδοφορίας , διαφάνειας και φερεγγυότητας εστιάζοντας κυρίως στις ασφαλίσεις πιστώσεων.

Η ίδια είπε στo I.W γι’ αυτό:  «H ελληνική οικονομία για να αναπτυχθεί χρειάζεται  εξωστρεφείς επιχειρήσεις.  Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και η αδυναμία των ελληνικών τραπεζών να χρηματοδοτήσουν τις εξωστρεφείς αλλά και όλες τις δυναμικές επιχειρήσεις, ανοίγει το δρόμο στον ασφαλιστικό κλάδο της ασφάλισης πιστώσεων.

O ρόλος του κλάδου δεν συνίσταται απλά στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων αλλά στο να αποτελέσει εργαλείο επιχειρηματικότητας,  συμβουλών και κυρίως εργαλείο χρηματοδότησης επενδύσεων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*