Περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες στην “Ημέρα Ασφάλισης” στο Σύνταγμα

[starbox]

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε χτες στην Πλατεία Συντάγματος η πρώτη «ανοιχτή» προς τους πολίτες δράση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
IMG_0729 copy

Ασφαλιστική αγορά και διαμεσολαβούντες στήριξαν την προσπάθεια της Ένωσης με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της συμβολής της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία και την οικονομία αλλά και ταυτόχρονα για να προσφέρουν μέσα από τις δράσεις της εκδήλωσης στο συνάνθρωπο, ενισχύοντας το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α.

IMG_0705 copy

Από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ πέρασαν από το Σύνταγμα, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες που  είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν «στο παιχνίδι του θόλου», μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία για τα απρόοπτα της ζωής και εν συνεχεία ακολούθησε μουσική γιορτή με γνωστούς καλλιτέχνες και καραόκε.
IMG_0799

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΕΑΕΕ, των Επιμελητηρίων, των φορέων των διαμεσολαβούντων, στελέχη εταιρειών και επαγγελματίες του κλάδου.

IMG_0672 copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*