Γιάννης Μπράβος, Διευθύνων Σύμβουλος της International Life

Η International Life στηρίζει το ΔΕΣΜΟ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της International Life «Δεσμός Ζωής», η Εταιρία υποστηρίζει και φέτος έμπρακτα το έργο του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Η Eταιρία ήταν Χρυσός χορηγός του ΔΕΣΜΟΥ στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Για ακόμα μία χρονιά, εργαζόμενοι και συνεργάτες της International Life συμμετείχαν και έτρεξαν για καλό σκοπό με την ομάδα του Δεσμού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν επίσημος συνεργαζόμενος φορέας της διοργάνωσης. Η Εταιρία προσέφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όλους τους δρομείς της ομάδας, για να βοηθήσει την προσπάθειά τους στα πλαίσια του αγώνα.

Το πρόγραμμα «Δεσμός Ζωής» αντανακλά την έμπρακτη δέσμευση της International Life προς την κοινωνία και αποτελεί μέρος ενός συνόλου δράσεων, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και ευαισθησίας που η Εταιρία επιδεικνύει και φέτος, με την διαρκή συμμετοχή και ανταπόκρισή της στην ανάγκη για ουσιαστική προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου στην κοινωνία. Η μακρόχρονη, συστηματική και συνεπής στήριξη της International Life στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο και ναυαρχίδα των πρωτοβουλιών κοινωνικής αρωγής της Εταιρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Για μια ακόμα χρονιά στηρίζουμε το έργο του Δεσμού μέσα από τη ενεργή συμμετοχή στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό. Η International Life αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, και συμμετέχει σε δράσεις με στόχο την ανάπτυξη ευαισθησίας και σεβασμού προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, δίνοντας ελπίδα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Για εμάς, η επιτυχία του κοινωνικού έργου του Δεσμού είναι συλλογικό στοίχημα και αποστολή, αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας, και παράδειγμα της προσφοράς του εταιρικού κόσμου στο κοινωνικό σύνολο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*