Μεγάλη εκδήλωση από την ΕΑΕΕ στο Σύνταγμα για την “Ημέρα Ασφάλισης”

Την “Ημέρα Ασφάλισης” θα γιορτάσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο αύριο οι ασφαλιστές στο Σύνταγμα με στόχο να ενημερώσουν τους πολίτες για την αξία του θεσμού και ταυτόχρονα να ενισχύσουν το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ όλοι όσοι έρθουν στο Σύνταγμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία σε μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση, με σύμμαχο την ασφάλιση και απρόσμενο και ανατρεπτικό τέλος.

Η Ημέρα Ασφάλισης «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ» , θα κορυφωθεί με μια γιορτή γεμάτη μουσική, καραόκε, αναμνηστικά δώρα και αγαπημένους καλλιτέχνες στις 5:30 το απόγευμα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο. Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. 

22Η ΕΑΕΕ προσκαλεί ασφαλιστές και πολίτες αύριο στο Σύνταγμα στις  5.30, να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους DΕMY, SHAYA και REC στο μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ για την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

17:30 – 19:00 – Η γιορτή – Το μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ με αγαπημένους καλλιτέχνες.

12:00 με 20:00 – 5 λεπτά στο θόλο! Μια μοναδική βιωματική εμπειρία και παιχνίδι με δώρα για όλους. Θα είμαστε εκεί όλη μέρα.

 

 

Ας πάμε με τους φίλους μας και την οικογένειά μας να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια και να στηρίξουμε το σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α. 

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και είναι δωρεάν για το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*