Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO παραλαμβάνει το βραβείο της εταιρίας από τον κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο, εκτελεστικό αντιπρόεδρο του ΣΕΒ

Η ERGO αναδείχθηκε “ΤRUE LEADER” και για το 2014

 

H ERGO διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης των υγειών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, “TRUE LEADERS 2014”, που διοργανώνει η Icap Group. Η τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με παρουσία πάνω από 350 ανώτατων στελεχών της ελληνικής αγοράς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της εταιρίας, ενώ το βραβείο της ERGO παρέλαβε ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης από τον κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο, εκτελεστικό αντιπρόεδρο του ΣΕΒ.

O θεσμός ΤRUE LEADERS της Icap, εδώ και 5 χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις Εταιρίες και Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ΙCAP Credit Score). Από τις 22.000 εταιρίες που αξιολογήθηκαν για το 2014, μόνο 44 εταιρίες και 10 όμιλοι πληρούν ταυτόχρονα όλα τα κριτήρια συμμετοχής- μεταξύ αυτών και η εταιρία μας.

Η ERGO κατέχει πλέον την 40η θέση ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες της χώρας, από την 80η που κατείχε το 2013 και τη 2η θέση στον κλάδο ασφαλειών. Η εταιρία μάλιστα, συγκαταλέγεται μέσα στις εταιρίες αυτές που διακρίνονται ανελλιπώς ως “Business Leader in Greece” και ειδικότερα στην ενότητα Gold & Platinum, η οποία προβάλλει ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που έχουν αδιάλειπτη παρουσία και χαρακτηρίζονται ως “νικητές με διάρκεια”.

Ο CEO της ERGO, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας απευθυνόμενος στο διοικητικό προσωπικό της εταιρίας δήλωσε για την τιμητική αυτή διάκριση τα εξής: “Ασφαλώς αυτή η βράβευση μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Επιβραβεύει τη συστηματική και διαχρονική προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα. Πάνω απ όλα όμως, προσωπικά με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο η αναγνώριση της επένδυσης στους εργαζομένους μας και της ομαδικής προσπάθειας. Χάρη σε αυτά διατηρήσαμε ένα σπάνιο εργασιακό περιβάλλον, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στη συνεργασία, κατορθώνοντας μαζί να προσθέσουμε αξία στους Πελάτες και στους Συνεργάτες μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*