Συνεργασία Απόλλων, Safeline και Ι. Γιαννέτσου

Η ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ και η SAFELINE ΑΕ υλοποιώντας τα μεταξύ τους συμφωνημένα επιχειρηματικά σχέδια και προκειμένου να εστιάσουν περαιτέρω στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συνεργασία με τα ασφαλιστικά γραφεία ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και Συνεργάτες.

Ο κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είναι Μεσίτης ασφαλίσεων έχει 25ετη συνεχή παρουσία στον χώρο και έχει υπηρετήσει το θεσμό από σημαντικές θέσεις ευθύνης.

Ο κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μαζί με τους Συνεργάτες του προωθούν κυρίως τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον εν λόγω τομέα.

Η συνεργασία των ασφαλιστικών γραφείων του κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και Συνεργάτες με τις εταιρίες ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ και SAFELINE ΑΕ θα στηριχθεί σε κοινό σχεδιασμό ενεργειών με στόχο την ανάπτυξη των εργασιών στους κλάδους Ζωής και Υγείας. Η αξιολόγηση και αξιοποίηση των υπαρχόντων προγραμμάτων ασφάλισης καθώς και ο κατάλληλος συνδυασμός αυτών – η δημιουργία νέων – η εφαρμογή μιας αξιόπιστης και συστηματικής μεθόδου προσέγγισης πελατών – η δημιουργία νέων πελατολογίων καθώς και η αξιοποίηση των υπαρχόντων κ.α. είναι θέματα που θα αντιμετωπιστούν οργανωμένα και από κοινού με την εν λόγω συνεργασία.

Για την υλοποίηση του παραπάνω σχεδιασμού ανάπτυξης κρίθηκε επιβεβλημένο να υπάρξει συν εγκατάσταση των ασφαλιστικών γραφείων του κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΣΑΡΑΚΑΚΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*