EUROINS-Global Insurance: Κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων συνεργατών

 

 

 

[starbox]

Στις σχέσεις με τους συνεργάτες της εστιάζει η Euroins, ξεκινώντας την διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα για την πληροφόρηση και τη στήριξη των διαμεσολαβητών. Ο κύκλος ενημέρωσης ξεκινά σήμερα στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο ASTIR PALACE, όπου θα παρευρεθούν περίπου 80-100 συνεργάτες της εταιρείας και θα διευρυνθεί με παρουσιάσεις που θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Υιοθετώντας τη «φιλοσοφία των ασφαλιστικών συμβούλων» στη στόχευση του επικεφαλής της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη είναι η Global Insurance Group να επενδύσει στον επαγγελματισμό και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, διαφάνειας και αξιοπιστίας με τους συνεργάτες της και μέσα από αυτό το μοντέλο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασφαλισμένους.

Στην ελληνική αγορά η μεσιτική Global Insurance Group είναι στην Ελλάδα αποκλειστικός εκπρόσωπος της Euroins, που ανήκει στον όμιλο Eurohold.  στην Ελλάδα.

 

Θυμίζουμε ότι η Euroins ανήκει στον όμιλο Eurohold, που  ιδρύθηκε το 1995 και από το 2006 λειτουργεί με την επωνυμία  EuroHold Bulgaria. Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας αποτυπώνουν τη θετική της πορεία και τους ρυθμούς ανάπτυξης της:

 

Ειδικότερα η ασφαλιστική εταιρεία Euroins Insurance Group κατέγραψε 27,3% αύξηση των ασφαλίστρων το Δεκέμβριο του 2014 και 50,3% αύξηση παραγωγής το Σεπτέμβριο του 2015. Στο εννεάμηνο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος η παραγωγή αυξήθηκε κατά 48,8% και έφτασε τα 169,6 εκατ. ευρώ. Επίσης την περίοδο 2013-2014 τα καθαρά κέρδη της EUROHOLD αυξήθηκαν κατά 317% και τα έσοδα κατά 62%.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*