Επιστολή της ΠΟΑΔ για την ένταξη του ΣΑΔΧ στην ομοσπονδία

Το iw έλαβε την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημοσιεύει:

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) με τη συνεχή παρουσία της και τις παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, στα 30 χρόνια ύπαρξής της, έχει συμβάλει στην αναβάθμιση του επαγγέλματός μας, και την προάσπιση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων των Μελών της.

Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, και το έχει εν πολλοίς καταφέρει, να πλησιάσει τα Σωματεία σε όλη την Ελλάδα, απόδειξη δε αυτού αποτελεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν εκπρόσωποι των Σωματείων της Πάτρας, της Κοζάνης και των Σερρών.

Συμμετέχει στην Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), το κοινό μέτωπο των συλλόγων όλων των Διαμεσολαβητών, που με συντονισμένες κινήσεις – αντιδράσεις επενέβησαν επιτυχώς στα θέματα του Τειρεσία, των Συμβάσεων, του ανταγωνισμού των Τραπεζών, των αθέμιτων πρακτικών, της εκπαίδευσης. Είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (BIPAR), από όπου αντλεί έγκαιρη πληροφόρηση και προετοιμάζεται για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Κλάδος.

Έχουμε μιλήσει και με τον Πρόεδρο και με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου σας, και με την επιστολή μας αυτή επανερχόμαστε στο θέμα της ένταξής σας στη δύναμη της Ομοσπονδίας, επειδή πιστεύουμε, όπως και εσείς, ότι ενωμένοι μπορούμε καλύτερα να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα που έρχονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*