NP Insurance: Διοργάνωσε τα πρώτα σεμινάρια Επανεκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων σύμφωνα με την TτΕ

Η NP Insurance πραγματοποίησε πανελλαδικά, τόσο στο Εκπαιδευτικό Κέντρο των Κεντρικών της Εταιρίας όσο και στα Καταστήματά της, εννέα (9) σεμινάρια Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Διαμεσολαβούντων στον τομέα Α΄ σύμφωνα με την πράξη 45/21-11-2014 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 4 της ΠΕΕ 45/2015, ο κάθε Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής πρέπει μέσα στην πενταετία να παρακολουθήσει 75 ώρες εκπαίδευσης στον κάθε τομέα (Α, Β και Γ) ελάχιστης διάρκειας 5 ωρών έκαστο και να λάβει τις αντίστοιχες «Βεβαιώσεις Περαίωσης» ώστε να μπορέσει να ανανεώσει την άδεια του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ενώ εκπρόσωποι της Τράπεζας της Ελλάδος  δύνανται να παρακολουθούν και να αξιολογούν κατά την κρίση τους όποια σεμινάρια επιλέγουν.

 

Ο τομέας της Εκπαίδευσης αποτελεί θεσμό για την NP Insurance καθώς την εφαρμόζει και  την ακολουθεί πιστά από το πρώτο έτος λειτουργίας της και ήδη προετοιμάζει το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του 2016 προκειμένου να ενημερώσει έγκαιρα το εταιρικό δίκτυο των Συνεργατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*