Νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες ετοιμάζουν τις μελλοντικές εξελίξεις στην Prime

[starbox]

Νέα προϊόντα που θα προσδίδουν υπεραξίες στους ασφαλισμένους και καινοτόμες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τις ασφαλιστικές εργασίες μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα η Prime Insurance.
Η εταιρεία προχωρεί σε μία μεγάλη ανανέωση του προιοντικού ‘εξοπλισμού’ ιδιαίτερα στον κλάδο της Υγείας ο οποίος εμφανίζει μεγάλη ζήτηση. Τα νέα προϊόντα υγείας θα είναι ιδιαίτερα καινοτόμα σε επίπεδο παροχών και θα εμπλουτίζονται και με την υπηρεσία «second medical opinion” (δίνει την ευκαιρία μίας δεύτερης ιατρικής άποψης από τα μεγάλα ιατρικά κέντρα στο εξωτερικό) που έχει αρχίσει να προωθείται με ιδιαίτερη επιτυχία. Η εταιρεία προς το παρόν εστιάζει στους κλάδους υγείας-αυτοκινήτου –κατοικίας και προετοιμάζει την είσοδο στις ασφαλίσεις ζωής.
Τεχνολογικές εφαρμογές
Ιδιαίτερα σημαντική είναι για την εταιρεία η δημιουργία νέου μηχανογραφικού συστήματος (Management Information System) σε Ελλάδα και Κύπρο με το οποίο θα εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες και θα γίνει αμεσότερη η επικοινωνία με τους συνεργάτες. Oι πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές για συνεργάτες θα προσδώσουν πιστότητα και θα επιβραβεύσουν τους παραγωγικούς συνεργάτες. Όλες οι κινήσεις προετοιμάζουν την είσοδο της εταιρείας στον κλάδο ζωής στην Ελλάδα με κλασσικά –συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προϊόντα.
Ταυτόχρονα ως τεχνολογική καινοτομία θεωρείται η προώθηση της εφαρμογής του καινοτόμου Prime Alert , το οποίο αποτελεί ένα application μέσω κινητού το οποίο εντοπίζει το ατύχημα μέσω δορυφόρου και δίνει την ευκαιρία άμεσης παροχής βοήθειας.
H Prime Insurance θα διοργανώσει road show σε ολόκληρη την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς για τις καινοτόμες κινήσεις που θα κάνει διευκολύνοντας το έργο των συνεργατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*