Group CEO της International Life κ. Γιάννης Μπράβος

International Life: Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων & Μεσιτών στην Κρήτη

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συνάντηση Πρακτόρων & Μεσιτών της International Life στις 7 Οκτωβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis στo Ηράκλειο Κρήτης, με βασικό θέμα: «Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων & Μεσιτών στην Κρήτη».

Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την ενημέρωση των συνεργατών για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις σύγχρονες υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρει η εταιρία για την εξέλιξη των δικτύων της.

71015 008

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Group CEO της International Life κ. Γιάννης Μπράβος, ο Deputy CEO κ. Γιώργος Μαυρέλης, καθώς και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, Director General Agents & Brokers και Μανώλης Αγγελάκης, Regional Manager Κρήτης & Νήσων, ενώ περισσότεροι από 80 πράκτορες και μεσίτες έδωσαν το «παρών».

71015 023

Ο κ. Μ. Αγγελάκης καλωσόρισε τους συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρίας, και έδωσε τη σκυτάλη στον κ. Γ. Μπράβο ο οποίος, κάνοντας μια ανασκόπηση της πορείας της εταιρίας, αναφέρθηκε στις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει η International Life στους συνεργάτες της, μέσω νέων διαδικασιών και προϊόντων, της υψηλής τεχνολογίας, της πολιτικής αμοιβών αλλά και του νέου τρόπου διοίκησής της.

71015 022i

Κωνσταντίνος Βακίδης, Director General Agents & Brokers

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Γ. Μαυρέλης ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρίας, κάνοντας αναφορά στις νέες καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες ‘be’ (be happy, be smart, be open, be4business), καθώς και στις υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες που προσφέρει πλέον στους συνεργάτες της, για την πλήρη υποστήριξή τους, στοιχεία που την καθιστούν πρωτοπόρο και τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Ο κ. Μαυρέλης αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στις στρατηγικές και στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρίας αλλά και των δικτύων της το 2016, με διείσδυση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με καινοτομική προσέγγιση.

71015 005

Μανώλης Αγγελάκης, Regional Manager Κρήτης & Νήσων

Ο κ. Κ. Βακίδης κάνοντας αναφορά στις νέες υπηρεσίες στις οποίες προχωρά η εταιρία, τόνισε ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την ασφάλιση αυτοκινήτου, οι οποίες στοχεύουν στην πλήρη & ολοκληρωμένη κάλυψη του πελάτη. Αναφέρθηκε τέλος στον κανονισμό πωλήσεων και την πολιτική αμοιβών, ανακοινώνοντας παράλληλα στους συνεργάτες, τον νέο προορισμό του Διαγωνισμού Πωλήσεων, παρακινώντας τους συμμετέχοντες, με τις επιδόσεις τους να κερδίσουν μια θέση στο ταξίδι στο Όσλο.

71015 017

Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στη σημαντική ανάπτυξη της εταιρίας στην αγορά της Κρήτης τα τελευταία χρόνια, καθώς και στις ευκαιρίες και στην προοπτική της περαιτέρω εξέλιξής της.

 

Η International Life εξελίσσει και αυξάνει συστηματικά και σταθερά τις συνεργασίες της σε Πανελλαδικό επίπεδο, με την Κρήτη να αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Μ. Αγγελάκης με την ομιλία του με θέμα «Πράκτορας & Cross Selling – Διαγωνισμοί».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*