AXA – Α. Knight: Η ψηφιακή στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη

Στην επιρροή των ψηφιακών μέσων στον καταναλωτή και το νέο πωλησιακό περιβάλλον που δημιουργούν το διαδίκτυο και τα social media αναφέρθηκε ο Alexandre Knight, Head of Digital Business & Multi Access Mediterranean Sea & Latin America στην AXA MedLA (SPAIN), στην ομιλία που πραγματοποίησε στο πλαίσιο του 17th Hydra Meeting.

Με δεδομένο ότι οι ανάγκες των πελατών μεταβάλλονται η AXA εστιάζει την πολιτική πώλησης και στα ψηφιακά μέσα δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη. Το 2015 και το 2016 οι παράμετροι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πώληση με βάση τις προσδοκίες των καταναλωτών είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ασφαλιστικές θα έχουν επικοινωνία με τον πελάτη, η χρήση των big data, η αξιοποίηση των κινητών και η βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή μέσα από τη διασύνδεση εφαρμογών και συσκευών.

Στη φιλοσοφία της πολιτικής που εφαρμόζεται με επίκεντρο τον πελάτη η AXA στοχεύει στο να παρέχει σε όλους τους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν την ίδια ή παρόμοια αγοραστική εμπειρία, να αποκτά πρόσβαση στον πελάτη μέσω εφαρμογών, να δίνει πρόσβαση σε νέα διαδικτυακά εργαλεία από την ενημέρωση μέχρι και τη σύναψη του συμβολαίου και να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες.

Ακολουθεί η παρουσίαση:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*