Η Connecticore υποστηρικτής του project “ReGeneration” για την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων

 

 

Η Connecticore, εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, υποστηρίζει έμπρακτα τους νέους στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή, ενεργά, στο project “ReGeneration” του ΜΚΟ “World Economic Forum Global Shapers Athens Hub”.

 

Η Connecticore σχεδιάζει, αναπτύσσει, προωθεί και υποστηρίζει στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά, ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για εταιρείες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, με στόχο να βελτιώσει την παραγωγικότητα των υφιστάμενων πόρων -τεχνικών και ανθρώπινων- της επιχείρησης και να βελτιώσει την κερδοφορία της.

Σήμερα, η Connecticore εκπαιδεύει τους πρώτους 2 νέους που υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο, με στόχο να κλιμακώσει αυτόν τον αριθμό στους επόμενους μήνες, επενδύοντας στην μελλοντική οργανική ενσωμάτωσή τους στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης της Connecticore, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: marketing@connecticore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*