ΑΤΕ Ασφαλιστική: Πάνω από 20% έκπτωση στα ασφάλιστρα, για πάντα!

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει εκπτώσεις ακόμα και πάνω από 20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων και περιουσίας, για πάντα.
Η πολιτική εκπτώσεων από την ΑΤΕ Ασφαλιστική καθίσταται ιδιαίτερα επίκαιρη και αποκτά ξεχωριστή αξία, λόγω της επιβολής των capital controls. Όλοι οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις που συνδέονται με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής για την εξόφληση των ασφαλίστρων τους, ή με την απόκτηση-διατήρηση συμβολαίων και σε άλλους Κλάδους Ασφάλισης της Εταιρείας, ή ακόμα και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασφαλισμένου (πχ. συνταξιούχος, αγρότης). Πρόκειται για συνδυασμούς εκπτώσεων που απευθύνονται σε όλους και αφορούν στους Κλάδους Ασφάλισης Οχημάτων και Περιουσίας.

Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει συνολική έκπτωση μέχρι και 20% στην ασφάλιση οχήματος με συνδυασμό των ακόλουθων εκπτώσεων:
• 10% για την ενεργοποίηση πάγιας εντολής για την εξόφληση ασφαλίστρων μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, ή μέσω Κάρτας VISA ή MASTERCARD οποιασδήποτε τράπεζας.
• 10% εφόσον λαμβάνεται μισθοδοσία ή σύνταξη μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
• 10% σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος είναι συνταξιούχος.
• 12% σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος είναι αγρότης.
• 5% εφόσον ο πελάτης διατηρεί ασφαλιστήριο Κλάδου Περιουσίας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
• 10% εφόσον ο πελάτης διατηρεί ασφαλιστήριο Ζωής ή Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
• 5% εφόσον ασφαλίζονται 2 – 4 οχήματα στην ίδια οικογένεια.
• 10% εφόσον το ασφαλιζόμενο όχημα είναι νέας κυκλοφορίας (5ετίας).
• 20% εφόσον το ασφαλιζόμενο όχημα είναι Υβριδικό.

Κλάδος Ασφάλισης Περιουσίας
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει συνολική έκπτωση πάνω από 20% στα «ενεργά» προγράμματα περιουσίας με συνδυασμό των ακόλουθων εκπτώσεων:
• 10% για την ενεργοποίηση πάγιας εντολής για την εξόφληση ασφαλίστρων μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, ή μέσω Κάρτας VISA ή MASTERCARD οποιασδήποτε τράπεζας.
• 10% εφόσον ο πελάτης διατηρεί ασφαλιστήριο Ζωής-Υγείας ή/και Αυτοκινήτου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
• Επιπλέον εκπτώσεις για τα ειδικά χαρακτηριστικά του ασφαλιζόμενου κινδύνου, όπως:
o 15% τουλάχιστον, εφόσον η άδεια κατασκευής έχει εκδοθεί από το 2000 και μετά.
o 10% εφόσον τα υλικά κατασκευής είναι μπετόν αρμέ, τούβλα, ταράτσα.

Με βάση τα παραπάνω, κάθε πελάτης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αποκτά προνομιακή συνολική έκπτωση τουλάχιστον 25% για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας ή και της επιχείρησής του.
Αναφορικά με την πολιτική των εκπτώσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ δήλωσε: «Η φιλοσοφία μας να εστιάζουμε στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, εφαρμόζεται και στις εκπτώσεις που παρέχουμε. Με το σκεπτικό αυτό, επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών που μας επιλέγουν για την ασφάλισή τους. Παράλληλα, με το κίνητρο της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής προστατεύουμε τους ασφαλισμένους μας από τις απρόβλεπτες συνέπειες ενός κενού ασφάλισης, ενώ ανταποκρινόμαστε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ειδικών κοινωνικών ομάδων όπως οι αγρότες ή οι συνταξιούχοι. Σε κάθε περίπτωση, στηρίζουμε τους Συνεργάτες μας, παρέχοντάς τους συνεχώς νέα εργαλεία που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους και εξασφαλίζουν την πρόσβασή τους σε νέες εργασίες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*