Νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners από την EFICERT

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο τρίτος κύκλος σπουδών με 17 νέους πιστοποιημένους Financial Planners από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η εκπαίδευση έγινε από τον στρατηγικό συνεργάτη της HFPA, την πολυεθνική εταιρεία συμβούλων KPMG. Οι νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners Eficert είναι (με αλφαβητική σειρά): Αγαπίου Δημήτριος, Αγγελάκης Ευστράτιος, Αρκάδης Νικόλαος, Γεωργουλάς Γεώργιος, Γεωργούλης Ιωάννης, Δημητριάδη Σοφία, Κατσιγιάννη Ευγενία, Κότσαρη Ευδοξία, Κούρτη Κωνσταντίνα, Κούρτης Δημήτριος, Κωτσαρίνη Ιουλία, Μανιού Μαρία, Μαρίνης Διονύσιος, Μωραϊτης Διονύσιος, Σιάρκου Παρασκευή, Τσελεμπίδου Ελένη, Τσιώμος Γεώργιος Ο αριθμός των Ελλήνων πιστοποιημένων Financial Planners EFICERT αριθμεί πλέον 61 μέλη, τα οποία αφού παρακολούθησαν το εξάμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της KPMG, υποβλήθηκαν σε στις εξετάσεις πιστοποίησης της Eficert.

Ο ρόλος ενός Financial Planner είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στην σημερινή ελληνική κοινωνία, γιατί μπορεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος να βοηθήσει ουσιαστικά τον πολίτη στο σχεδιασμό της ζωής του με μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας. Ο επόμενος κύκλος πιστοποίησης αναμένεται να ξεκινήσει τον Nοέμβριο 2015 (δηλώσεις συμμετοχής έως 20/10/2015). Όποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί σ’ αυτόν, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*