SOUTHEASTERN: Ισχυρό Δίκτυο για την προώθηση του FlexibleHealth

Πρόσθετο ισχυρό δίκτυο ειδικευμένων διαμεσολαβητών στον κλάδο της υγείας φαίνεται να έχει δημιουργήσει η SOUTHEASTERN για την προώθηση του νέου της νοσοκομειακού προγράμματος SOUTHEASTERN FlexibleHealth, εξολοκλήρου καλυπτόμενο από τον ισχυρότερο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό LLOYD’s του Λονδίνου.

Η πολυσυζητημένη παρουσίαση του προϊόντος σε επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου σε πολυτελή αίθουσα των Βορείων Προαστίων, φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής αγοράς, παρόλο που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του καλοκαιριού, στην «καρδιά» των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.

SOUTHEASTERN_!

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν πάνω από 300 καταξιωμένα στελέχη και επιχειρηματίες από τον χώρο της Υγείας, κατακλύζοντας την αίθουσα, ενώ τους πολυάριθμους καλεσμένους υποδέχτηκαν τα διευθύνοντα στελέχη της εταιρίας καθώς και ηγετικά στελέχη του Λονδίνου.

«Πάμε να φτιάξουμε την αγορά από την αρχή» ήταν το κεντρικό μήνυμα της παρουσίασης. Τα στελέχη αναφέρθηκαν σε ξεκάθαρο κανονισμό πωλήσεων, που αποτρέπει εσωτερικούς ανταγωνισμούς και προμηθευτικούς πόλεμους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε «θέλουμε μια τίμια σχέση μεταξύ μας, ελάτε να συζητήσουμε».

SOUTHEASTERN_3

Αναφορικά με το προϊόν, στελέχη του Λονδίνου τόνισαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι που επιτέλους υπάρχει ένα πρόγραμμα υγείας σχεδιασμένο αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς το οποίο θα μπορέσει να απαντήσει στην αυξημένη ζήτηση του κλάδου υγείας και να αξιοποιήσει την μεγάλη αυτή ευκαιρία. Παράλληλα, υπογράμμισαν τον καθοριστικό ρόλο της SOUTHEASTERN, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους απέναντι στην εταιρία και την ομάδα της, και την έντονη ευαρέσκεια τους στα αυστηρά κριτήρια επιλογής συνεργατών που έχει η εταιρία. Τέλος άφησαν να εννοηθεί ότι το προϊόν θα αλλάξει τον τρόπο που κινείται η αγορά.

SOUTHEASTERN_4

Σύμφωνα με δηλώσεις της SOUTHEASTERN, η εκδήλωση αποτέλεσε την αρχή πολυάριθμων συναντήσεων και τον σχηματισμό ενός ισχυρού δικτύου με επιχειρήσεις αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες, τόσο σε κλαδικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν αλλά και τον τρόπο που υπόσχεται να αλλάξει την τιμολόγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*