Ο Group CEO της International Life κ. Γιάννης Μπράβος

International Life: Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων & Μεσιτών στη Β. Ελλάδα

 

Στα νέα εργαλεία υποστήριξης των συνεργατών, τις σύγχρονες υπηρεσίες και τις τεχνολογικές λύσεις αναφέρθηκαν οι επικεφαλής της International Life στη συνάντηση Πρακτόρων & Μεσιτών, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων & Μεσιτών στη Β. Ελλάδα».

 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Group CEO της International Life κ. Γιάννης Μπράβος, ο Deputy CEO κ. Γιώργος Μαυρέλης, καθώς και ο Director General Agents & Brokers κ. Κωνσταντίνος Βακίδης. Η συνάντηση έτυχε μεγάλης αποδοχής, καθώς εκεί παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 πράκτορες & μεσίτες της Β. Ελλάδας.

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Γιάννης Μπράβος ο οποίος, μετά από μια ανασκόπηση της πορείας της εταιρίας, εστίασε στα εργαλεία υποστήριξης των συνεργατών της International Life στους νευραλγικούς τομείς προϊόντων, διαδικασιών, υψηλής τεχνολογίας, πολιτικής αμοιβών και τρόπου διοίκησης.

140

O Director General Agents & Brokers της International Life, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της International Life, που την καθιστούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην αγορά, υπογραμμίζοντας κυρίως τις πρωτοποριακές υπηρεσίες “be” (be happy, be smart, be open, be4business) που προωθούν τον θετικό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής, καθώς και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με τις οποίες η εταιρία υποστηρίζει τους συνεργάτες της.

066

Ο Deputy CEO της International Life κ. Γιώργος Μαυρέλης

Ο κ. Μαυρέλης έκλεισε την ομιλία του, σημειώνοντας ότι η International Life επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων της στη Β. Ελλάδα, με στόχο να ενισχύει τα δίκτυα πωλήσεών της μέσω καινοτόμων ενεργειών, άρτιων εκπαιδευτικών εργαλείων και σύγχρονων πρακτικών, που είναι αναγκαία για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

026

Εν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε ο κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, που επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις στις οποίες προχωράει η εταιρία, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τις νέες υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ο κ. Βακίδης αναφέρθηκε επίσης στον κανονισμό πωλήσεων και την πολιτική αμοιβών και ολοκλήρωσε την ομιλία του με την ανακοίνωση Διαγωνισμού Πωλήσεων, παρακινώντας τους συνεργάτες να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για να κερδίσουν μια θέση στο ταξίδι – έπαθλο του διαγωνισμού, αυτή φορά στο όμορφο Όσλο & τα Fiord.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*