Διαγωνισμός της DAES : We can … fly!

Η DAES LONDON MARKET INSURANCE BROKERS, με την ευκαιρία της 4ης διοργάνωσης ATHENS FLYING WEEK 2015, διεξάγει το διαγωνισμό της : We can …fly!, δίνοντας τη δυνατότητα στους δύο πρώτους νικητές να κερδίσουν μία ΠΤΗΣΗ ΕΘΙΣΜΟΥ (DEMO FLIGHT) 30’, με εκπαιδευτή του κέντρου αεροπορικής εκπαίδευσης υπερελαφρών αφών και στους δύο επόμενους προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά της αεροπορικές επιδείξεις.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.daes.gr, να λάβουν μέρος σε quiz και να δηλώσουν τα στοιχεία τους για την κλήρωση.

 

ATHENS FLYING WEEK 2015
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό για δύο ημέρες για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.

Το θέαμα θα είναι μοναδικό και χιλιάδες θεατές θα ξαναβρεθούν στην ετήσια πλατφόρμα συνάντησής τους, ενώ ακόμη περισσότεροι θα μυηθούν στη μαγεία των αεροπορικών επιδείξεων. Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα ζήσουμε αξέχαστες εμπειρίες από την κορυφαία αεροπορική διοργάνωση στη Χώρα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*