H Prime επενδύει στην τεχνολογία

Η Prime Insurance, η ασφαλιστική εταιρία του Ομίλου DEMCO, υπό την ηγεσία του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, συνεχίζει να επενδύει σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογίες, με στόχο την καλύτερη διαχείριση και εξυπηρέτηση τόσο των Πελατών και των Συνεργατών της, όσο και της περαιτέρω βελτίωσης των δομών, διαδικασιών και των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων.

Μετά το Privilege Club που προσφέρει δωρεάν ιατρικές παροχές σε κάθε πρόγραμμα ασφάλισης, το prime alert application, υπηρεσία που πρώτη η Prime Insurance έφερε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου στην οδική βοήθεια, συνεχίζει με την αγορά ενός νέου υπερπλήρους μηχανογραφικού συστήματος. Το νέο μηχανογραφικό σύστημα, θα προσδώσει μεγαλύτερη ευελιξία στις διαδικασίες, στην ανάπτυξη νέων Προϊόντων και Κλάδων ασφάλισης και επίσης θα προσφέρει υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες και service προς τους Πελάτες της, καλύπτοντας παράλληλα τις απαιτήσεις του Solvency II.

Άλλη μία μεγάλη καινοτόμα υπηρεσία της Prime Insurance, που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ασφαλιστική αγορά, είναι το Gamification. Ένα σύστημα πιστότητας, που στόχο έχει τη ενίσχυση της σχέσης των Συνεργατών της Prime με την Εταιρία. Η προηγμένη πλατφόρμα του Gamification στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση των Συνεργατών της και την επιβράβευσή τους, μέσα από παραγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και αποστολές και όλα αυτά μόνο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η φιλοσοφία του Προέδρου κ. Δημήτρη Κοντομηνά, η εμπειρία του και πάνω απο όλα το μεράκι του για συνεχείς επιτυχίες, είναι το κίνητρο που μετουσιώνεται σε ευρυματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες ώστε να γίνει η Prime Insurance ακόμα πιο ανταγωνιστική και αναμφίβολα η Πρώτη Επιλογή, στις ασφάλειες όλων των κλάδων, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*