Σύμβαση Συνεργασίας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τον «ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ»

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ιατρόπολις.
Η νέα σύμβαση, που υπογράφηκε πρόσφατα, εκφράζει την αμοιβαιότητα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ΑΤΕ Ασφαλιστική και στον Όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, ενώ έχει ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους, τόσο σε επίπεδο διάγνωσης όσο και σε επίπεδο θεραπείας.

Η νέα σύμβαση συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρόπολις θέτει στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, παρέχοντάς τους πιστοποιημένες υπηρεσίες κατά ISO 15189:2007 & ISO 9001:2008 και συγκεκριμένα:
• Πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της Ειδικής Παθολογικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρόπολις, που αφορούν στον τομέα της αναίμακτης ρομποτικής ακτινοχειρουργικής (μέθοδος CYBERKNIFE), ακτινοθεραπείας και της θεραπείας με χορήγηση ιωδίου Ι131.
• Διαγνωστικές και Απεικονιστικές εξετάσεις για όλες τις κατηγορίες με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και αξιοποίηση των υποδομών PET-CT 5ης γενιάς, του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής για μοριακή απεικονιστική εξέταση.
• Υπηρεσίες Συντονιστικού Κέντρου, όλο το 24ωρο, μέσω της υπηρεσίας «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας» στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).

Η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρόπολις εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΑΤΕ Ασφαλιστική: ό,τι καλύτερο για την υγεία σας», που προβλέπει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, υψηλής αντιλαμβανόμενης αξίας, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος για τους ασφαλισμένους.
Ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος D. Krumbholz δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ιατρόπολις, μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τις υποδομές, καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του, ώστε να παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας, ό,τι καλύτερο για την έγκαιρη διάγνωση και αποκατάσταση της υγείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ειδική Παθολογική Κλινική του Ομίλου Ιατρόπολις, που αποτελεί πρότυπο κέντρο, ακόμα και για τα διεθνή δεδομένα, στο χώρο της ακτινοθεραπείας και της αναίμακτης ρομποτικής ακτινοχειρουργικής. Έτσι, οι ασφαλισμένοι μας έχουν όχι απλά περισσότερες επιλογές, αλλά άμεση και συνεχή πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, 24 ώρες το 24ωρο, με μία απλή τηλεφωνική κλήση στο Συντονιστικό Κέντρο της Εταιρείας μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ δήλωσε για τη συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρόπολις: «Σε μία περίοδο που δοκιμάζονται οι αξίες και οι αντοχές όλων μας, στην ΑΤΕ Ασφαλιστική εστιάζουμε στο πολυτιμότερο όλων, στο αγαθό της υγείας. Μάλιστα, τόσο η φιλοσοφία της Εταιρείας μας, να έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, όσο και η απόφασή μας να παρέχουμε ό,τι καλύτερο στο χώρο της υγείας, εκφράζονται με τη δημιουργία νέων προγραμμάτων και την παροχή νέων υπηρεσιών. Η συνεργασία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τον Όμιλο Ιατρόπολις, ακριβώς επειδή βασίζεται σε πνεύμα αμοιβαιότητας, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική μας και μας επιτρέπει, να αξιοποιήσουμε τις άρτιες και υψηλού τεχνολογικού επιπέδου υποδομές του Ομίλου Ιατρόπολις, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας, ό,τι κι αν τύχει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*