Πρόεδρος του HFPA η κα Χριστοδουλάτου

 

 

 

 

 

Εξελέγη το νέο ο Διοικητικό Συμβούλιο της HFPA στην πέμπτη Γενική Συνέλευση της ένωσης που πραγματοποιήθηκε στις 24/6/2015, στην Αθήνα.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, μετά την συγκρότησή του σε σώμα, έχει ως εξής:

o Πρόεδρος Ρίτα Χριστοδουλάτου

o Αντιπρόεδρος Κώστας Τριανταφύλλου

o Γραμματέας Όλγα Σαλαμούρα

o Ταμίας Παύλος Συμπεράς

o Υπεύθυνος μελών/ Δημοσίων Σχέσεων Γιάννης Νίνος

 

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν για την απρόσκοπτη συνέχιση επίτευξης των στόχων και σκοπών της Ένωσης για την προαγωγή και καθιέρωση του επαγγέλματος του Financial Planner και στην χώρα μας.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρέχεται αποκλειστικά στα μέλη της Ένωσης πιστοποίηση Financial Planner επιπέδου 4 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (ΕΠΠ ή European Qualifications Framework EQF) από τον ευρωπαϊκό οργανισμό EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, μετά από εκπαίδευση σε συγκεκριμένη ύλη και εξετάσεις υψηλών απαιτήσεων μέσω της πολυεθνικής εταιρείας KPMG.

Μέλη της ένωσης μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ένωσης ή επιθυμούν να ενημερωθούν για την HFPA, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι TΘ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 E info@hfpa.gr, S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*