H Marsh & McLennan Agency αγοράζει τη Vezina

H Marsh & McLennan, θυγατρική της Marsh εισέρχεται δυναμικά στην καναδική αγορά με την απόκτηση της Vezina. Η εξαγορά περιλαμβάνει το τμήμα ασφαλίσεων κατά ζημιών και το τμήμα Vezina & Associes.

Αν και οι όροι της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν η ΜΜΑ σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την είσοδο της στην καναδική αγορά και ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων και να καλύπτει ασφαλιστικές ανάγκες σε μεσαίες επιχειρήσεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

“Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας,” δήλωσε ο David Eslick, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΜΜΑ. “Η ισχυρή ηγετική ομάδα της Vezina, η σύνδεση των εργασιών, καθώς και η έμφαση στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση είναι η ιδανική στρατηγική για να επεκτείνουμε την δραστηριοποίηση μας στον Καναδά.”

Η Vezina, που ιδρύθηκε το 1978, είναι μια μεσιτική εταιρεία που έχει εργασίες στους κλάδους ζημιών. Τα έσοδα της ανέρχονται σε US $ 10 εκατομμύρια και έχει 80 υπαλλήλους. Η Vezina θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ΜΜΑ στον Καναδά και θα συνεχίσει να καθοδηγείται από του συν-διευθύνοντες συμβούλους Pierre και Patrice Vezina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*