Στρατηγική Συνεργασία InsuranceWebinars.gr και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία”

Το InsuranceWebinars.gr και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” που εδρεύει στην Λάρισα ανακοινώνουν την συνεργασία τους με στόχο την δημιουργία και διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” που ιδρύθηκε το 2013, είναι Επιπέδου 2, είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και υλοποιεί δεκάδες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Το InsuranceWebinars.gr θα προσφέρει την εμπειρία του στην δημιουργία εξειδικευμένων σεμιναρίων για τον ασφαλιστικό χώρο, θα προσφέρει κατάλληλους και έμπειρους εισηγητές και θα σχεδιάσει ειδική θεματολογία σύμφωνα με τις πάγιες αλλά και τις έκτακτες ανάγκες της αγοράς. Αντίστοιχα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” θα είναι ο αποκλειστικός φορέας υλοποίησης των εξειδικευμένων αυτών σεμιναρίων για όλη την Θεσσαλία.

Πέραν αυτών, το insurancewebinars.gr θα εργάζεται συνεχώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας ακόμη πιο βελτιωμένων και καινοτόμων μεθόδων διεξαγωγής των σεμιναρίων, πάντα με βασικό άξονα την συνεχή και σταθερή επιμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο κος Τάσος Γούσιος, από την Alpha Marketing την εταιρία που είναι υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνίας του «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», δήλωσε για την σύμπραξη αυτή τα εξής:
«Μέχρι σήμερα, οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του νομού Λάρισας αλλά και των γύρω περιοχών δεν είχαν την δυνατότητα να επιμορφώνονται τοπικά για θέματα σχετικά με το επάγγελμά τους. Αυτό είχε σαν συνέπεια να βρίσκονται πάντα ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα από τους συναδέλφους τους, κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που είχαν αυτή τη δυνατότητα, δηλαδή την παρακολούθηση ζωντανών σεμιναρίων, ώστε να επικαιροποιούν και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους. Σήμερα, σε ένα ακόμα δυσκολότερο περιβάλλον που επιβάλει συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Καινοτομία» έρχεται να καλύψει αυτό το κενό υλοποιώντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων. Η συνεργασία μας με το insurancewebinars.gr και τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη είναι σίγουρο πως θα αποδώσει τα μέγιστα, αλλά και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς της Θεσσαλίας.»

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr ανέφερε τα εξής:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ως insurancewebinars.gr συμβάλλαμε ώστε από σήμερα η ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλίας να διαθέτει το δικό της εξειδικευμένο κέντρο επιμόρφωσης, το Κέντρου Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία”. Από σήμερα στο νομό της Λάρισας αλλά και σε όλη την περιφέρεια της Θεσσαλίας υπάρχει ένας μεγάλος και αναγνωρισμένος φορέας, ο οποίος με την συνεργασία μας θα υλοποιεί τα ήδη επιτυχημένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και πολλά νέα που σχεδιάζουμε και τα οποία θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Λάρισα.

Η νέα μας αυτή συνεργασία είναι μία ακόμα κίνηση στην δημιουργία ενός σταθερού πανελλαδικού δικτύου φορέων επιμόρφωσης για το σύνολο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και θα συνεχίσουμε με σειρά συνεργασιών με τοπικούς εκπαιδευτικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση αποτελούν τον μοναδικό δρόμο για την αναβάθμιση της αγοράς μας, την επαγγελματική υπόσταση των διαμεσολαβητών, την προσέγγιση των καταναλωτών και την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*