Groupama: Επένδυση στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό

[starbox]

Την παρουσία της ενδυναμώνει η Groupama στην Ελλάδα, η οποία έχοντας τη στήριξη του ομίλου, οργανώνει την μελλοντική της ανάπτυξη εστιάζοντας στην ψηφιακή της εξέλιξη και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία καταγράφει θετικά αποτελέσματα και επενδύει στους ανθρώπους της, τους συνεργάτες της και την ανάπτυξη εργαλείων και δομών, που θα συμβάλλουν στο να πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα στην σχέση της με το δίκτυο αλλά και τους ασφαλισμένους.

Σε δείπνο που πραγματοποιήθηκε χτες για τους συνεργάτες της Groupama, o Bertrand Woirhaye, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών της εταιρείας και τόνισε πως ο όμιλος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την παρουσία της Groupama στην Ελλάδα. Στοιχεία που αποτυπώνουν τη δυναμική εξέλιξη της στην αγορά είναι:
– η αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 4,9% στα τέλη Μαίου (σε σχέση με τον Ιανουάριο)
– η παραγωγή στα Unit linked ανήλθε, σε διάστημα μικρότερο των πέντε μηνών, σε περίπου 10 εκατ.
– στην υγεία η αύξηση της παραγωγής έφτασε το 10% με σημαντική συμμετοχή του πρακτορειακού δικτύου.
– Στον κλάδο πυρός η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 2%

Katsios_groupama

Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama

Στους τομείς, τους οποίους βασίζει την μελλοντική της ανάπτυξη αναφέρθηκε ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama, ο οποίος τόνισε ότι «η Groupama θα παραμείνει πολυκαναλικός και πολυπροιοντικός ασφαλιστικός οργανισμός, με στόχο να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία». Μίλησε για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μετάβαση των εργασιών της εταιρείας, που σε ποσοστό 80% γίνονταν με έντυπο υλικό, στην πλατφόρμα Cheetah. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα από ψηφιακά εργαλεία να εξυπηρετούνται ταχύτερα οι πελάτες και να μειωθεί ο χρόνος των διαδικασιών για τους συνεργάτες. Σε λειτουργία επίσης έχει τεθεί και το client portal, το οποίο είχε μεγάλη απήχηση από το κοινό, που προέρχεται κατά το ήμισυ από έξυπνες συσκευές και tablet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*