ΕΑΔΕ λογότυπο

ΕΑΔΕ: Έχουμε τον νόμο με το μέρος μας, χωλαίνει όμως η εφαρμογή του

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΔΕ για τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χτες αναφέρει:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαμε χθες 10 Ιουνίου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σκοπός της πρώτης και μοναδικής μέχρι σήμερα δημόσιας διαμαρτυρίας ήταν η καταγγελία των αθέμιτων πρακτικών των Τραπεζών και η στέρηση, συνεπεία αυτής, της ελεύθερης επιλογής του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από τον πελάτη – καταναλωτή και βέβαια της συμφερότερης γι΄ αυτόν ασφαλιστικής κάλυψης.

Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΑΔΕ και έδωσαν μαζικά το παρόν με ευπρέπεια και παλμό.

Ευχαριστούμε τα Επιμελητήρια Αθήνας και Πειραιά για την ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση, καθώς και τα κατά τόπους Επιμελητήρια που στήριξαν τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των Σωματείων της περιφέρειας.
Ευχαριστούμε και εκείνες τις Εταιρείες που επικοινώνησαν το κάλεσμά μας και στήριξαν την συγκέντρωσή μας, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση στους Συνεργάτες τους.

Επιδώσαμε το Ψήφισμα στην Εποπτική Αρχή της Τραπέζης της Ελλάδος και στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Επίσης, στις Τράπεζες ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και στις Ασφαλιστικές Εταιρείες, καθώς και στον Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού και στον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε τον νόμο με το μέρος μας, χωλαίνει όμως η εφαρμογή του.
Για αυτό τον λόγο καλούμε όλα τα Μέλη μας να μη διστάζουν να καταγγέλλουν κάθε περιστατικό παράνομης πίεσης.

Η συντονισμένη προσπάθεια όλων μας θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*