Η Prime έγινε Green Angel

Η Prime Insurance δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στις Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις που έχουν σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την Εταιρική Αειφορία, γίνεται μέλος της κοινότητας των GREEN ANGELS.
Σε ειδική τελετή ανακοινώθηκε η ίδρυση της πρώτης στην Ελλάδα, κοινότητας Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, με τον διακριτικό τίτλο GREEN ANGELS, μια πρωτοβουλία της ICAP Group και της GREENiT ENVIRONMENTAL που θέτει ως στόχο να ενεργοποιήσει την επιχειρηματική κοινότητα για την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της πατρίδας μας.
Η κοινότητα των GREEN ANGELS, τελεί υπό την Αιγίδα τόσο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας όσο και του Ομίλου Χρηματιστηρίων Αθηνών. Παράλληλα, το εγχείρημα, υποστηρίζει η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που, ως Επιστημονικός Συνεργάτης, έχει αναπτύξει αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, εξειδικευμένη μεθοδολογία εκτίμησης της περιβαλλοντικής επίδοσης, μοναδική για τα Διεθνή δεδομένα.
Στην επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης του πρότυπου αυτού εθνικού εγχειρήματος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου στην Αίγλη Ζαππείου συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, 200 περίπου Ανώτατα Στελέχη της Ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς, και εκπρόσωποι Περιβαλλοντικών και Επιχειρηματικών Φορέων και Συνδέσμων της επικράτειας.
Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας της κοινότητας GREEN ANGELS είναι ο ΌΜΙΛΟΣ ΑLPHA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*