Γ. Χατζηθεοδοσίου: Όλοι στη συγκέντρωση της ΕΑΔΕ

Ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις καυτευθύνσεις σκοπεύουν να στείλουν οι διαμεσολαβητές την Τετάρτη. Ο πρόεδρος τπυ ΕΕΑ σε ανακοίνωση του καλεί τους επαγγελματίες κάθε βαθμίδας να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται για την προστασία των ασφαλισμένων και των δικαιωμάτων των επαγγελματιών.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Έχει φτάσει πλέον η στιγμή που οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ πρέπει να δείξουν την έμπρακτη αντίθεση τους στις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούν κατά κόρον αρκετές ελληνικές τράπεζες, προκειμένου να αποσπάσουν ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Οφείλουν λοιπόν όλοι ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕΣΙΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,να δώσουν ένα βροντερό παρόν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ε.Α.Δ.Ε. την Τετάρτη 10 Ιουνίου, έξω από το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας, στην οδό Αμερικής στις 12 η ώρα.

Να ενώσουν τις φωνές τους ώστε να προστατεύσουν τον Έλληνα καταναλωτή, το δικαίωμα του να επιλέγει ελεύθερα την ασφαλιστική εταιρεία και το συμβόλαιο που επιθυμεί και βεβαίως να υψώσουν ασπίδα προστασίας στην ίδια τους την εργασία. Μόνο έτσι θα μπορούν να ελπίσουν σε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, ενώ ταυτόχρονα θα στείλουν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να απεμπολήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους. Τετάρτη 10 του μήνα, όλοι έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*