Παράταση έκπτωσης στην ασφάλιση οικογενειών και έκπτωση στους συνεργάτες

Η CNP Ζωής για μια ακόμα φορά αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει πλήρη αντίληψη της οικονομικής πραγματικότητας στην ασφαλιστική αγορά και γενικότερα στη χώρα μας. Με τα νοσοκομειακά της προγράμματα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της συμμετέχει αποφασιστικά στο δικαίωμα και στην πρόσβαση της Ελληνικής οικογένειας σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας. Τα προγράμματα Bonjour Health και Bonjour Choice προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία καλύψεων με ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Η εταιρία με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στέκεται πάντα δίπλα στην Ελληνική οικογένεια και έτσι παρατείνει έως 31/12/2015 την έκπτωση του 10% στα ασφάλιστρα του/της συζύγου και κάθε παιδιού, εφόσον ασφαλίζονται στο ίδιο συμβόλαιο ως εξαρτώμενα μέλη του κυρίως ασφαλισμένου.

Επιπλέον, για την ίδια χρονική περίοδο, τα προγράμματα Bonjour Health & Bonjour Choice γίνονται πιο προσιτά και στους Συνεργάτες της CNP Ζωής, αφού θα προσφέρονται επίσης με έκπτωση 10%. Για όσους μάλιστα αναζητούν λύσεις για την ασφάλιση ολόκληρης της οικογένειάς τους, η έκπτωση 10%, θα εφαρμόζεται και στα ασφάλιστρα του/της συζύγου και κάθε παιδιού, αποκλειστικά και μόνον όταν επιλέξουν να ασφαλιστούν ταυτόχρονα στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ως εξαρτώμενα μέλη.

Η νέα προνομιακή τιμολόγηση θα εφαρμοστεί στις νέες Αιτήσεις Ασφάλισης που θα υποβληθούν κατά το προαναφερόμενο διάστημα και θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και η σχέση συνεργασίας με την Εταιρία θα βρίσκονται σε ισχύ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*