Συνεργασία D.A.S. – FARANTOURIS financial advisors

Στην ειδική εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel, τα στελέχη της D.A.S. Hellas παρουσίασαν τα προγράμματα της εταιρίας και ανέλυσαν την ασφάλιση Νομικής Προστασίας στο πολυπληθές στελεχιακό δυναμικό του κ. Δημήτρη Φαραντούρη.

 

Στο πλαίσιο της υποδοχής των νέων συνεργατών η D.A.S. Hellas παρείχε στους παρευρισκόμενους ένα σύντομο σεμινάριο με θέμα «οι τεχνικές της διαπραγμάτευσης» από τον ειδικό στο θέμα κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Η διευθύνουσα σύμβουλος και αντιπρόεδρος της D.A.S. Hellas, κυρία Νάντια Σταυρογιάννη, χαιρετίζοντας τους νέους συνεργάτες αναφέρθηκε στις αξιοσημείωτες επιδόσεις τους, καθώς και τη διακριτή παρουσία του κ. Φαραντούρη όπου «με γνώση, επαγγελματισμό και διάθεση για ανάπτυξη αναγνώρισε την Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas ως παράγοντα ανάπτυξης και συμπλήρωσης των ασφαλιστικών εργασιών».

Στο ίδιο πνεύμα ο κ. Δημήτρης Φαραντούρης χαιρέτισε τη συνεργασία τονίζοντας ότι η Νομική Προστασία της D.A.S. έχει ενδιαφέρον και ταιριάζει με τις αρχές των συνεργατών του γραφείου του, προβλέποντας ότι η νέα συνεργασία «θα γράψει ιστορία».

Ακόμα, αναφέρθηκε στη σύνδεση του γραφείου του με τον αθλητισμό, καθώς και στις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης συνεργιών με την D.A.S. Hellas. Κλείνοντας κάλεσε τους ανθρώπους του «τα συμβόλαια γενικών ή ζωής να τα πλαισιώνουν και με ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας, καθώς αυτό θα αποδώσει σε άνοιγμα της εργασία τους και όφελος των πελατών τους».

Την παρουσίαση της Νομικής Προστασίας και τα προγράμματα της D.A.S. Hellas πραγματοποίησε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας κ. Γεώργιος Τάσσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο επιθεωρητής πωλήσεων κ. Πέτρος Αλευρίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*