Στη διαμεσολάβηση ο όμιλος Σαρακάκη

Συνεργασία της Safeline και του ομίλου Σαρακάκη συμφωνήθηκε με στόχο οι δύο εταιρείες να αποκτήσουν κοινό βηματισμό στην αγορά που ανοίγεται για την ελληνική διαμεσολάβηση.

Με κοινά συστήματα, υψηλές υποδομές, συνένωση λειτουργικών μονάδων, και πελατολογίου οι δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν να στήνουν τις βάσεις διεκδικώντας μία υψηλή θέση στην αγορά.

Οι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ και SAFELINE (Πρακτορειακή εταιρεία των κ.κ. Γρηγοριάδη, Πολίτη, Ραφαηλίδη και Στραφτη), συναποφάσισαν να συναθροίσουν τις δυνάμεις τους  και να λειτουργήσουν σε έναν ενιαίο επαγγελματικό χώρο, καθώς μοιράζονται το ίδιο όραμα σχετικά με το σύγχρονο ρόλο της διαμεσολάβησης.

Έτσι σε πρώτη φάση θα γίνει μεταφορά των εργασιών στα γραφεία του ομίλου και από εκεί στη νέα έδρα θα χαρακτεί η στρατηγική του επόμενου διαστήματος.

Σκοπός της συνέργιας είναι να προσφέρει σε συνεργάτες και πελάτες, εξειδίκευση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες πλήρως στο νέο νομοθετικό πλαίσιο, εμπνέοντας ταυτόχρονα σε όλους τους συνεργαζόμενους προοπτική και αξιοπιστία.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν:

 

Δημιουργία Νέου Επιχειρηματικούμοντέλου
 Άμεση συνεγκατάσταση και λειτουργία
 Λειτουργία ενιαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης
 Αξιοποίηση του διοικητικού μηχανισμού των εταιρειών
 Κοινή Τεχνική υπηρεσία υποστηριξης ασφαλιστικών κινδύνων
 Δημιουργία και προώθηση καινοτόμωνασφαλιστικών προγραμμάτων
 Επιλογή για συνεργασία Αξιόπιστων Ασφαλιστικών εταιρειών

Δημιουργία πολιτικής ανάπτυξης μέσω ποιοτικού δικτύου Συνεργατών
Δημιουργία ενός νέου & ευέλικτου κανονισμού πωλήσεων για τους Συνεργάτες
 Εκπόνηση ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος επιμόρφωσης Συνεργατών

Κοινός στρατηγικός στόχος, των δύο εταιρειών, είναι «Η δημιουργία ενός Στρατηγικού Φορέα στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που θα αποτελεί Σημείο Αναφοράς για κάθε επαγγελματία»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*