International Life: Άλμα στον εκσυγχρονισμό

Με έμφαση στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, την οργανωμένη ανάλυση των αναγκών των πελατών και την παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες των ασφαλισμένων η διοίκηση της International Life σχεδιάζει τη μελλοντική της ανάπτυξη στην αγορά.

Χτες η εταιρεία στο τεσσαρακοστό συνέδριο πωλήσεων της που πραγματοποιείται στο Costa Navarino, βράβευσε τους καλύτερους ασφαλιστικούς συμβούλους, τους senior recruiter officers, τους unit manager, τους agency managers και τους πωλητές cross selling της εταιρείας.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μπράβος, αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρείας και τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, επισημαίνοντας, ότι το 2014 ήταν για την εταιρεία μία χρονιά με υψηλά κέρδη. Επίσης καλωσόρισε στην οικογένεια της International Life το νέο αναπληρωτή δικτύου πρακτόρων και μεσιτών, κ. Κωνσταντίνο Βακίδη.

 

Ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Φουρλής μίλησε για τις παραμέτρους που συνθέτουν την νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση και αλλάζουν τον τρόπο εργασίας των εταιρειών. «Στη νέα εποχή ο πελάτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο και η ασφαλιστική αγορά θα πρέπει να εστιάζει στην ικανοποίηση των αναγκών του και όχι στην πώληση προιόντων».

Στη νέα πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας και την οργανωμένη ανάλυση αναγκών στάθηκε και ο αναπληρωτής διευθυντής πωλήσεων Κλέαρχος Πεφάνιος. Ο κ. Πεφάνιος ανακοίνωσε και τον νέο Κανονισμό Πωλήσεων ο οποίος βασίζεται στην υψηλή παραγωγικότητα, το cross selling, τη διατηρηση χαρτοφυλακίου και την κερδοφορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*